Domovská stránka > J > Jaký Je Rozdíl Mezi 30 A 60 Fps?

Jaký je rozdíl mezi 30 a 60 FPS?

1080p 30fps = víc detailů a méně plynulý pohyb720p 60fps = míň detailů a plynulejší pohybPokud se budeš při natáčení videí často otáčet, nebo natáčet z jedoucího kamionu tak bude lepší výsledek s 720p 60fps.

Přečtěte si více

Co je FPS ve hře?

First-person shooter (zkráceně FPS; česky střílečka z pohledu první osoby) je podžánr stříleček charakteristický simulací vlastního pohledu herní postavy, neboli postavy za kterou hráč jedná v samotné hře. Jaký je rozdíl mezi FPS a Hz? Tyto dva údaje spolu nesouvisí. FPS - frames per second - snímky za sekundu, které generuje grafická kartaHz - Hertz, vertikální obnovovací frekvence monitoru (kmitočet).

Jak si zvýšit FPS?

Jak zvýšit výkon na počítači a získat více fps ve hrách?

  1. Aktualizace ovladačů
  2. Údržba a volba disků
  3. Nastavení ve hře pro nejlepší fps.
  4. Spuštěné aplikace na pozadí
  5. Přetaktování grafické karty.
  6. Přetaktování RAM pamětí
  7. Vyčisti si počítač a přepastuj komponenty.
Když to vezmeme v úvahu, co je to zkratka fps? Zkratka FPS může označovat: střílečka z pohledu první osoby (First-person shooter) – žánr počítačových her. snímková frekvence (Frames Per Second) – počet snímků za sekundu. stopa za sekundu (Foot Per Second) – jednotka rychlosti.

Kolik FPS je dobré?

Mezi ty běžně používané hodnoty patří: 24 fps – pro filmový záznam (může být i 48 fps) 25 a 30 fps – pro televizní vysílání (50 a 60 fps pro prokládaný režim) 50 a 60 fps – některá videa např. Jak zjistit FPS ve hrách? V okně služby klikněte na Steam -> Nastavení. Dále vyberte sekci Ve hře. Zde se nachází volba Ukazatel FPS ve hře.

Jak měřit FPS ve hře?

Překrytí ve hře Steam

Ve službě Steam (zatímco nejsou spuštěny žádné hry), přejděte na Steam> Nastavení> Ve hře a poté vyberte pozici pro zobrazení FPS z rozbalovací nabídky „Počitadlo FPS ve hře“. Podívejte se do rohu obrazovky, který jste si vybrali při hraní hry, a uvidíte počítadlo FPS.
Co je to role playing? RPG je zkratka z anglického role-playing game, v češtině se často setkáte s označením „hra na hrdiny“. Jako RPG označujeme hry, ve kterých hrajete za fiktivní postavu (charakter). Právě okolo postav, do kterých se vtělíte, se točí celá hra.

Jak nastavit FPS na monitoru?

Další informace

  1. Klepněte pravým tlačítkem myši plochu a potom klepněte na příkaz Přizpůsobit.
  2. Klepněte na tlačítko zobrazení.
  3. Klepněte na tlačítko změnit nastavení zobrazení.
  4. Klepněte na tlačítko Upřesnit nastavení.
  5. Klepněte na kartu Monitor a změnit 59 Hz obnovovací frekvenci na 60 Hz.
  6. Klepněte na tlačítko Ok.

By Melcher

Co to je obnovovací frekvence? :: Co je to Moučnice?
Užitečné odkazy