Domovská stránka > C > Co Je To Moučnice?

Co je to Moučnice?

Moučnice je velká pevná dřevěná bedna, asi dva metry dlouhá, necelý metr široká, vevnitř rozdělená na tři díly. Stála na vysokých nohách, aby se nebylo potřeba ohýbat při vybírání obsahu. Také bylo vidět, zda se do moučnice odspodu nedobývá nějaký hlodavec. Tomu zabraňovalo rovněž těsné víko s držadlem na otevírání.

Přečtěte si více

Co znamená ??

?Význam a Popis

Jedná se o pravý kapesní počítač na boku, deset prstů a špička palce jsou slepené a tvoří kruh ⭕️ , což znamená ? . Tento emoji znamená „dobrý“ a „přijmout“ a může také představovat číslo 3⃣ a může také představovat ruku ve tvaru úst v tanci Dai páv.
Co znamená emoji ?? ?Význam a Popis

Jedná se o čepici s modrou hlavičkou, známou také jako kšiltovka. Je to velmi běžné. Mohou ji nosit muži i ženy. Obecně to znamená baseballovou čepici a může to také znamenat hraní baseballu, sport nebo stínování.

Co znamená ??

?Význam a Popis

Jedná se o růžovou broskev ve tvaru srdce s bočním mělkým příkopem a sladkou chutí. Obecně to znamená ovoce jako broskev a je o něm mnoho příběhů. Lidé obvykle používají jeho tvar k naznačení zadku, místo aby jej používali jako broskev.
Co znamená NNN pro kluky? No Nut November je internetová výzva, která vyzývá muže, aby se celý listopad zdrželi sexu a orgasmu.

Co znamená NNN na Tiktoku?

Informace o zkratce 'nnn'

Je výzva, ve které se muž snaží celý měsíc nemasturbovat a nemít orgasmus.
Podle toho, co znamená fff? FFF znamená friends, family and fools (pitomci). Jedná se o možné investory, business angely, pro start-upy. Začínající byznysman potřebuje peníze pro své nápady, 3 f reprezentují sociální prostředí, ze kterého se může vynořit někdo, kdo chce jeho projekt finančně podpořit.

Může se také zeptat, co znamená m z d?

Toto je nabídka práce na pozici Zaměstnanci do výroby (m/ž/d). Co znamenají barvy srdíček? Červená je typická barva srdce, označuje silnou nekonečnou lásku a náklonnost. Fialová barva je považována za barvu spirituality a mysli. To znamená, že také otevírá duši svých partnerů. Modré srdce symbolizuje věrnost k sobě navzájem.

Tak co znamená ??

Význam symbolu emodži ? je obličej posílající polibek, souvisí s obličej posílající polibek, polibek, pusa, smajlík, srdce, tvář, výraz, lze jej nalézt v kategorii emoji: "? Smajlíci a emoce" - "? náklonnost k obličeji".

By Jansson

Jaký je rozdíl mezi 30 a 60 FPS? :: Co znamená S?
Užitečné odkazy