Domovská stránka > J > Jak Je Vysoky Avatar?

Jak je vysoky Avatar?

Pobyt na Pandoře je ovšem pro člověka možný teprve po vytvoření jeho genetického dvojníka, hybrida Avataru, který může být ovládán psychikou oddělenou od lidského těla a fyzicky odpovídá původnímu obyvatelstvu Pandory, které má fluorescentní modrou kůži a dosahuje 3m výšky.

Přečtěte si více

Kolik dilu má Avatar?

Televizní seriál Avatar: Legenda o Aangovi odvysílal 61 dílů. Seriál byl nejdříve vysílán (prémiérově) na českém Nickelodeonu v letech 2009-2010, ale později seriál odvysílala i ČT :D. Na obou stanicích byly odvysílány všechny díly až na počáteční díl (Pilot), avšak rozuzlení díla začíná až tím dalším (1). Podle toho, co je to pandora? Pandóra (latinsky Pandora, řecky Πανδώρα) byla v řecké mytologii manželkou Titána Epiméthea. Je známá především tím, že přinesla světu zlo a utrpení. Byla matkou Pyrrhy, která později s manželem Deukaliónem založila po potopě světa nový lidský rod.

Jak skončí Avatar?

Avatar

Avatar

Avatar
Hlavní roleSam Worthington Zoë Saldaña Sigourney Weaver Michelle Rodriguez Giovanni Ribisi Joel Moore
ProdukceJames Cameron Jon Landau
HudbaJames Horner
Jak se natáčel film Avatar? Asi nikoho nepřekvapí fakt, že Avatar byl ze 40% vytvořen díky živé akci a z 60% pak počítačovou animací. Některé scény tvůrcům zabraly 47 hodin renderu a načítání, detaily klidně i několik dní.

Kde se natáčel film Avatar?

Národní lesní park ZhangJiaJie v provincii Chu-nan v Číně se stal mezinárodně uznávaným místem od uvedení filmu Avatar v roce 2009. Jaký je nejdražší film na světě?

#FilmNáklady ▼
1Avengers: Endgame356 000 000
2Star Wars: Poslední z Jediů317 000 000
3Avengers: Infinity War316 000 000
4Piráti z Karibiku: Na konci světa300 000 000

Co znamená rčení Pandořina skříňka?

Pandořina skříňka. Symbol zhoubného daru a zla, kterému byl otevřen volný průchod. Souvisí s příběhem nešťastné krásné Pandory, kterou známe z řeckých bájí. S kým seznámil Hermes Pandoru? Lstivý Hermes odvedl Pandoru na zem k Prométheovu bratru Epimétheovi. Prométheus často bratra varoval, aby nepřijímal od bohů žádné dary. Ale Epimétheus při pohledu na krásnou Pandoru zapomněl na všechno varování a na všechny rady. Vlídně ji přijal do domu i se zlatou schránkou.

Co je v Pandořina skříňka?

Cizí nádobou naplněnou nebezpečnými věcmi (impulzy, touhou, emocemi, intuicí…), které je třeba střežit umírněné a skryté. Pandořina skříňka se stala příběhem odrazujícím zvědavost. Příběhem vybízejícím k poslušnosti, varujícím ženy „nedívat se, co je uvnitř“ a nezpůsobit tím neštěstí celému lidstvu.

By Kauffman Minnix

Jak rozpoznat doplněk? :: Jak vypnout optimalizaci doruceni?
Užitečné odkazy