Domovská stránka > J > Jaký Vyhledávač Používá Safari?

Jaký vyhledávač používá Safari?

V Safari je automaticky nastaven výchozí vyhledávač Google, pokud vám ale z nějakého důvodu nevyhovuje nebo chcete vyzkoušet jiný, není to žádný problém.

Přečtěte si více

Také, jak vyhledat v safari?

Z macOS můžete tuto funkci znát pod klávesovou zkratkou Command + F, kdežto na OS Windows pod klávesovou zkratkou Ctrl + F. Jak zmenit Safari? Jak přepnout Safari v iOS 15 na starý vzhled?

  1. Potřebujete iPhone s nainstalovaným iOS 15.
  2. Zamiřte na iPhonu do Nastavení
  3. Sjeďte zhruba do půlky nabídek a zvolte “Safari”
  4. V nastavení Safari si povšimněte podkapitoly “Panely”
  5. Zde přepněte na možnost “Jeden panel”

Když to vezmeme v úvahu, co je iphone safari?

Safari je nativní webový prohlížeč, který se nachází v prakticky všech Apple zařízeních. Uživatelé jej mají rádi především kvůli jednoduchosti a pěknému designu, mimo jiné však nabízí také speciální funkce. Všemožných předvoleb a možností, prostřednictvím kterých je možné si Safari přizpůsobit, existuje opravdu mnoho. Může se také zeptat, jak hledat na stránce macbook? A jak tedy vyhledáme přímo na stránce ono slovo, aby se snadno zobrazilo? Stačí klepnout na kolonku URL adresy, ve které pomocí backspace vše vymažeme a napíšeme dané slovo. Kromě záložek či návrhů od Googlu je úplně dole možnost Hledat: „animoji“, na kterou klepneme a okamžitě vidíme, kde se slovo nachází.

Jak hledat v Safari Iphone?

Nyní se ve spodní části obrazovky objeví menu, ve kterém sjeďte o kus níže. Poté lokalizujte a klepněte na možnost Hledat na stránce. Jakmile na tuto možnost klepnete, tak se zobrazí textové pole, do kterého napište vyhledávaný výraz. Lidé se také ptají, jak vyhledávat slova v textu mac? Vyhledání určitého textu

na panelu nástrojů a vyberte Zobrazit okno Hledat a nahradit. Do pole hledání zadejte hledané slovo nebo frázi. Při zadávání textu se zvýrazňují shody. a pak vyberte volbu Celá slova nebo Rozlišovat velikost (můžete vybrat i obě volby).

Jak vyhledávat v textu Mac?

Tuto funkci můžete znát z Macu pod zkratkou Command + F a nebo z počítače, kde má zkratka většinou podobu Ctrl + F. Tak jak udělat záložku v safari? Přidání záložky

  1. V aplikaci Safari na Macu přejděte na stránku, pro kterou chcete záložku vytvořit.
  2. Klikněte na tlačítko Sdílet na nástrojovém panelu a potom vyberte volbu Přidat záložku.
  3. Vyberte místo, kam chcete záložku přidat, a případně ji přejmenujte.
  4. Klikněte na tlačítko Přidat.

Jak zapnout Safari?

Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud a zapněte volbu Safari. Poznámka: Chcete‑li zobrazit i panely otevřené na Macu, musí být volba Safari vybraná také v předvolbách iCloudu na Macu a musíte na něm být přihlášení pod týmž Apple ID.

By Hosea

Jak pridat v Safari do oblibenych? :: Jak funguje fulltext?
Užitečné odkazy