Domovská stránka > C > Co Je To Vlogování?

Co je to Vlogování?

Vlogování je v podstatě blogování, ale místo psaní natáčíte videa. Určitě znáte nějakého YouTubera, který natáčí videa a publikuje je na svém YouTube kanále. To je přesně ono. YouTubeři jsou vlogeři.

Přečtěte si více

Co je s Youtubem?

Služba YouTube je pro uživatele zadarmo, veškeré finance pocházejí z reklamy. Sto milionů zhlédnutých videí v polovině roku 2006 vedlo Google ke koupi YouTube za 1,65 miliardy dolarů. YouTube dnes funguje jako dceřiná společnost tohoto informačního gigantu, uživatelské účty mezi doménami jsou propojené. Jak prorazit na YouTube? Popisek je něco jako perex novinového článku. Měl by tedy v pár větách popsat, o co ve videu jde. YouTube popisky ,,čte" a na základě v něm obsažených klíčových slov u videa určuje pozici videa ve vyhledávání.

Co to znamená vlog?

Video blog, zkráceně nazývaný vlog, je blog, při kterém se dotyčná osoba nevyjadřuje písemně, avšak ústně, a zároveň při tom může točit sebe nebo své okolí. Natáčení vlogů je populární na platformě YouTube. Člověk, který při svém vyjadřování používá formu video blogu, je video bloger či vloger. Jak natáčet vlog? Pokud budete natáčet primárně něco jiného než sebe, plně vám postačí displej, který lze naklopit vertikálně o 90°, abyste mohli využít podhledu/nadhledu. Jestliže chcete naopak točit zejména sebe, nejlepší bude pořídit takový fotoaparát, jehož displej lze vyklopit úplně do tzv. selfie režimu.

Také, jak natáčet s gimbalem?

Režimy, aneb to nejdůležitější:

  1. PF (Pan Follow) - výchozí, drží vodorovnou pozici, můžete ale pomocí joysticku naklánět nahoru a dolů
  2. L (Lock) - zamknutá pozice, takže při pohybu se foťák natáčí tak, aby stále sledoval "hlavní objekt", můžete ale pomocí joysticku otáčet doleva/doprava o 360 stupňů
Co se stalo s YouTube? Nyní má výročí Je tomu už 17 let co vznikl jeden z největších fenoménů internetu. Možnost online přehrávat videa se díky YouTube stalo neodmyslitelnou součástí celosvětové sítě.

Když to vezmeme v úvahu, kde vznikl youtube?

Horizont ČT24: Před patnácti lety lety vznikl Youtube

Přímo u slonů. Co je na nich super je, že mají opravdu dlouhé choboty. Fakt super,“ hovoří na něm v hlavní roli jeden ze tří zakladatelů sítě – Jawed Karim.
Jak natocit YouTube video? YouTube nenabízí funkci webkamery k natáčení videí. K natočení a uložení videa můžete použít software na svém počítači. Poté můžete video nahrát na YouTube. Oblíbené programy jsou Photo Booth pro systém Mac OS X a Kamera pro systém Windows 8 a novější.

Jak natacet video na YouTube?

Nahrávání videí ve Studiu YouTube

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V pravém horním rohu klikněte na VYTVOŘIT. Nahrát videa .
  3. Vyberte soubor, který chcete nahrát.

By Merritt Reposa

Jak dostat video na YouTube? :: Co je to salinita vody?
Užitečné odkazy