Domovská stránka > C > Co Je To Znalost?

Co je to znalost?

Znalost je strukturovaný souhrn vzájemně souvisejících poznatků a zkušeností z určité oblasti nebo k nějakému účelu. Získává se zejména praxí nebo studiem. Znalost je reprezentace neboli kognitivní model určité věci, vzájemných vztahů entit a operací, které je s takovými entitami možné provádět.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, co je to je?

Definice (z latinského de = od, pryč a finis = hranice, tedy definitio = ohraničení, vymezení) je pokud možno jednoznačné určení významu nějakého pojmu. Který operátor má nejlevnější data?

Název tarifu operátoraCeny voláníInternet (data)
vlastní
MATRIX (Omnitel)1.80 Kč150 MB
Šťastný tarif 99 (SazkaMobil)1.00 Kč200 MB
Mini (O2 Family)1.20 Kč50 MB

Pokud jde o to, co znamená neomezená data?

S neomezenými daty SD surfujete do objemu 20 GB plnou rychlostí, poté 3 Mbit/s. Tato rychlost stačí na běžné používání internetu z mobilu a prohlížení videa v SD kvalitě. EU datový limit u tohoto tarifu je 30 GB. Pokud se rádi díváte i na videa v HD kvalitě, doporučujeme vám neomezená data HD. Jak si koupit data? Jsou 3 možnosti, jak můžete získat další data ke svému základnímu tarifu:

  1. Účtování mobilních dat po vyčerpání základního objemu dat - další data máte k dispozici automaticky, pokud vyčerpáte základní objem.
  2. Služba Zvětšení datového balíčku - trvale zvětší váš základní objem dat.

Jak vypnout mobilní data v telefonu?

Vypnutí mobilních dat

  1. Spusťte na svém zařízení Android aplikaci Nastavení Využití dat.
  2. Vypněte možnost Mobilní datové přenosy .
Můžete se také zeptat, jak se používají data v mobilu? Většina telefonů s operačním systémem Android nabízí funkci, která nám umožňuje sledovat přenesení data a nastavit jejich limit. Pokud tak chceme učinit, postačí znovu přejít do nastavení, kde vybereme položku „Použití dat“. Zde se nám naskytne pohled na graf, znázorňující přenesená data za námi zvolené časové období.

Může se také zeptat, co žere data v mobilu?

Vytvořili jsme žebříček činností, které spotřebovávají nejvíce dat.

  • Online videohovory (Skype, Messenger, Viber)
  • Sledování online videí ve vysoké kvalitě (YouTube, Stream, atd.)
  • Poslouchání hudby přes internet (Spotify, Apple Music, Hudba Google Play)
  • Nahrávání fotografií a videí na sociální sítě
Jak nejlépe uchovat data? Pro dlouhodobější uchování dat je vhodné vybrat média s delší dobou životnosti zápisu: DataTresor. V případě, že jsou v počítači dva fyzické pevné disky, je vhodné zálohovat data na druhý disk. V případě havárie jednoho z disků, data zůstanou alespoň na jednom z nich.

Může se také zeptat, co zálohovat před přeinstalací?

Kromě použití disků připojených k počítači lze zálohu vypálit i na sérii DVD nebo zálohu uložit na síťový disk. K tomu, abyste mohli záložní data úspěšně použít, je třeba si ještě vytvořit speciální spouštěcí disk pomocí funkce Vytvořit disk pro opravu systému.

By Phyllys Rositano

Co je netbook notebook? :: Co to je zálohování dat?
Užitečné odkazy