Domovská stránka > C > Co Je Schuko Zásuvka?

Co je schuko zásuvka?

"SCHUKO" označuje systém zásuvek a zástrček na 230V používaný v Německu a mnoha dalších zemích Evropy, který není automaticky kompatibilní s naším systémem (používaným mmj. i na Slovensku, v Polsku, Francii a v Belgii).

Přečtěte si více

Jak zapojit síťovou zásuvku?

Zapojení moderní datové zásuvky je poměrně snadné a v podstatě potřebujete jen kleště na odstřihnutí přebytečných drátků. Postup je stejný jako u krimpování konektoru RJ-45. Po odhalení jednotlivých žil kabelu je nutné jejich pečlivé rozmotání a následné vložení barevných žil do zářezů na konektoru datové zásuvky. Kolik W na Zasuvku? Zásuvka je technicky dimenzována na 16A - max. zatížení deklarováno výrobcem. Přesně tak. Kromě "vyjímek od dovozců šmejdů" jsou zásuvky dimenzované na proud 16A, je to v souladu s doporučením ČSN 33 2130, ed.

Kolik ampér je v síti?

Obyčejná zásuvka (230 voltů, 16 ampérů, 3,7 kilowattu) Jaké jsou zásuvky v Anglii? Nejčastěji se setkáte se zásuvky typu G (často obsahují vypínač). Náhodou můžete narazit na zásuvky typu D, M, ale ty jsou již zastaralé a často slouží jinému účelu (rozvod stejnosměrného napětí).

Když to vezmeme v úvahu, jak vysoko musí být zásuvky?

Střed zásuvek by měl být ve výšce od 200 mm od podlahy (spousta lidí preferuje výšku zásuvek 300 až 400 mm, záleží na vás). Střed vypínačů by měl být je výšce 1 050 mm od podlahy (jde o výšku kliky u dveří, vše však závisí na domluvě s elektrikářem). Vypínače se umisťují 100 až 300 mm od dveřního otvoru. Můžete se také zeptat, kde koupit zásuvky? Zásuvky online koupit v prodejně OBI - OBI.cz.

Jak zapojit datovy kabel?

Existují dva druhy zapojení ethernetového kabelu a to "rovný" a "křížený". Rovný se používá k zapojení Počítat - Rozbočovač (Modem) a křížený, který se používá na spojení Počítač - Počítač. Pokud si nejste jisti jaké zapojení použít doporučuji používat zapojení Počítat - Rozbočovač. Jak připojit síťový kabel? Připojení k drátové síti je v podstatě velmi jednoduché – prostě vezmete síťový kabel, zapojíte jej do síťového ethernetového portu a máte hotovo. Bohužel to často tak jednoduché není a příčiny potíží mohou být dosti různorodé.

Jak se připojit k síti Ethernet?

Jeden konec by měl být zasunutý do čtvercové ethernetová (síťové) zástrčky na počítači a druhý do síťového přepínače, routeru, síťové zásuvky na zdi a podobně (v závislosti na tom, jak máte síť realizovanou). Často jsou po stranách ethernetové zásuvky na počítači kontrolky, které se po zapojení a rozjetí sítě rozsvítí.

By Jasmina

Kolik W na 16A? :: Co určuje maska podsítě?
Užitečné odkazy