Domovská stránka > J > Jak Zjistit Rok Výroby Ipadu?

Jak zjistit rok výroby iPadu?

Tuto informaci zjistíme v aplikaci Nastavení → Obecné → Informace, kde naleznete kolonku “omezená záruka”, v níž se nachází datum vypršení jednoleté mezinárodní záruky. Z něj můžete jednoduše vypočítat, kdy byl iPhone zakoupen.

Přečtěte si více

Kdy vyšel iPad pro 2020?

Představení iPadu Pro (2021)

V roce 2020 došlo na představení už v březnu, letos tomu bylo v květnu. Data představení tedy nejsou tak pevná, jako je tomu např. u iPhonů, ale soudě dle posledních dvou let, jsou ve hře měsíce březen/duben/květen.
Pokud jde o to, jak aktualizovat ios na starem ipadu? Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.

Můžete se také zeptat, jak jdou po sobe ipady?

Tablety iPad jsou k dispozici ve čtyřech hlavních řadách: iPad (základní modely, 1. –8. generace), iPad Air (střední třída), iPad Pro (pokročilé modely určené profesionálům, k dispozici i ve větších velikostech) a iPad mini (menší verze). Co je tablet iPad? Apple iPad – jak si tablet představují v Cupertinu

Apple iPad se svojí velikostí a koncepcí řadí mezi iPhone a MacBook. Stále se jedná se o přenosné zařízení, v porovnání s iPhonem však nabízí větší obrazovku.

Jak zjistit datum nakupu iPhone?

Jak zjistit přesný datum zakoupení iPhonu

Sériové číslo najdete v Nastavení, kde rozkliknete záložku Obecné, a poté možnost Informace. Zde poté stačí sjet k řádku Sériové číslo. Zároveň můžete k identifikaci zařízení využít také IMEI, které si můžete zobrazit také v Informacích, anebo po vytočení čísla *#06*.
Kdy byl vyroben iPhone 12? Představení proběhlo 13. října 2020, přičemž iPhone 12 Pro se začal prodávat 23. října 2020 a iPhone 12 Pro Max bude vydáno 13. listopadu 2020 se zahájením předprodejů 16.

Jak zjistit rok vyroby Macbook?

Rok výroby je v podstatě rok, kdy jej Apple vydal. Klikněte na ikonu Apple () na liště nabídek a vyberte O tomto Macu. Vpravo nahoře uvidíte rok výroby Macu. A další otázka, kdy bude ipad pro? iPad Pro (2022) – Ještě víc výkonu

Minulý rok Apple představil tablet iPad Pro (2021), se kterým se díky použitému procesoru ještě víc přiblížil světu počítačů. Pod kapotou tohoto tabletu se totiž nachází čip Apple M1, jenž je přítomen také v zařízeních jako je MacBook Air (2020).

Kdy vychazi iPad?

iPad Air 5 (2022) se silným procesorem a 5G

Kalifornská společnost tak údajně pracuje na iPadu Air 5. generace, který dorazí s řadou vylepšení. Asi nejzásadnější novinkou má být podpora moderního 5G připojení.

By Greyson Hankerson

Jaký je nejlepší iPad? :: Kdy koupit novou televizi?
Užitečné odkazy