Domovská stránka > P > Proč Počítač Nevidí Tiskárnu?

Proč počítač nevidí tiskárnu?

Pokud systém Windows je schopen detekovat tiskárnu, může to znamenat, že příslušné ovladače tiskárny nejsou nainstalovány v počítači, v takovém případě budete muset klepněte na tlačítko „tiskárnu, kterou chci, není v seznamu“ možnost v tiskárnami a skenery tabule.

Přečtěte si více

Jak připojit tiskárnu HP k počítači?

V počítači otevřete seznam nainstalovaných programů nebo aplikací, klikněte na složku HP a poté klikněte na název vaší tiskárny HP. Klikněte na Nastavení tiskárny a softwaru a poté klikněte na možnost Připojit novou tiskárnu. Vyberte možnost Bezdrátová síť a pak klikněte na Další. Jak resetovat HP tiskárnu? Reset tiskárny

  1. stiskněte a přidržte tlačítko RESET přímo na tiskárně
  2. při tomto stisknutí současně stiskněte tlačítko COLOR START a rovněž podržte.
  3. čekejte 5 vteřin a uvolněte tlačítko COLOR START, následně i RESET.
  4. počkejte na automatickou konfiguraci.

Proč tiskárna nechce tisknout?

Ujistěte se, že tisková fronta tiskárny není nastavena na tisk offline. Otevřete Zařízení a tiskárny. Klikněte pravým tlačítkem na tiskárnu a vyberte možnost Zobrazit, co se tiskne. Vyberte možnost Tiskárna a poté zrušte případná zaškrtnutí políčka vedle možností Pozastavit tisk nebo Používat tiskárnu offline. Když to vezmeme v úvahu, jak připojit tiskárnu k počítači? Jednoduše zapojte USB kabel z tiskárny do dostupného portu USB na počítači a tiskárnu zapněte. Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení >zařízení>tiskárny & skenerech. Vyberte Přidat tiskárnu nebo skener. Počkejte, než se vyhledají blízké tiskárny, pak zvolte tu, kterou chcete použít, a vyberte Přidat zařízení.

Co dělat když tiskárna neodpovídá?

Podle následujícího postupu zkontrolujte nastavení portu a ověřte spojení mezi tiskárnou a počítačem. Zkontrolujte, zda je tiskárna zapnutá. Ujistěte se, že jsou tiskárna a počítač správně propojeny kabelem USB. Jak se připojit k tiskárně HP? V počítači otevřete program HP Smart, klikněte na položku Tiskárny v horním panelu nabídky a poté klikněte na možnost Přidat/nastavit tiskárnu. Vyberte svou tiskárnu a klikněte na tlačítko Pokračovat. Podle pokynů zadejte klíč WEP nebo WPA (síťové heslo).

Jak připojit tiskárnu HP přes Wi-Fi?

Máte 4 možnosti připojení tiskárny HP k WiFi:

  1. Bezdrátové připojení HP Auto.
  2. Průvodce nastavením bezdrátové sítě
  3. Připojení pomocí tlačítka WPS.
  4. Připojte tiskárnu HP bez routeru.
Když to vezmeme v úvahu, jak připojit tiskárnu k pc přes wi-fi? Pro bezdrátové připojení zvolíte wifi. Tiskárna začne vyhledávat dostupné sítě. Poté stačí vybrat příslušnou síť, tedy tu, ke které je připojen i váš pc. Bude třeba zadat heslo pro propojení tiskárny s počítačem.

Jak obnovit tiskárnu?

V závislosti na modelu a ovládací tlačítka se postup může lišit.

  1. Zapněte tiskárnu a otevřete nabídku menu.
  2. Na navigaci v nabídce menu nastavení použijte směrové šipky.
  3. Přejděte na Nastavení zařízení a stiskněte OK.
  4. Nyní vyberte možnost Obnovit nastavení a stisknutím tlačítka OK, kterým spustíte obnovu.

By Leon

Co dělat když tiskárna neodpovídá? :: Jak spárovat tiskárnu HP s WiFi?
Užitečné odkazy