Domovská stránka > J > Jak Opravit Chybu Androidu?

Jak opravit chybu Androidu?

Jak opravit chybu Androidu ve smartphonu

V zobrazeném seznamu vyberte položku »Moje aplikace a hry«, v přehledu vyhledejte a otevřete »Android System WebView«. Protože chybou je postižena poslední aktualizace, můžete nyní zvolit možnost »Odinstalovat aktualizaci« a obnovit původní stav komponenty.

Přečtěte si více

Jak přeinstalovat program?

Správným způsobem, jak přeinstalovat softwarový program, je zcela odinstalovat a poté jej znovu nainstalovat z nejaktuálnějšího zdroje instalace, který najdete. Jak najít Odinstalované programy? Klikněte na Start, zadejte ovládací panel, kliknutím na Ovládací panely otevřete Ovládací panely ve Windows 10. Klikněte na Programy -> Programy a funkce.

Jak otevřít Moje aplikace?

Zkontrolujte, zda je aplikace dostupná pro vaše zařízení

  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Najděte aplikaci, kterou chcete stáhnout, a klepněte na ni.
  3. Na stránce aplikace je uvedeno, zda je aplikace pro vaše zařízení dostupná. Pokud dostupná není, nelze ji stáhnout.
Můžete se také zeptat, proč nefunguje google v mobilu? Restartujte zařízení a zkuste vyhledávání zopakovat. Pokud se můžete připojit k internetu, aktualizujte aplikaci Google na nejnovější verzi. Chcete-li ověřit, zda už se výsledky zobrazují, zkuste vyhledávání zopakovat. Když vymažete mezipaměť aplikace, smažete data uložená v dočasné oblasti paměti zařízení.

Proč nejde Google na mobilu?

Pokud vám také nefunguje Google vyhledávání na telefonu, tak řešení je naštěstí celkem jednoduché. Někdy postačí zadat dotaz znovu. Jistější je pak otevřít na vašem telefonu menu multitasking a ukončit aplikaci Google. Nově spuštěná Google aplikace by už měla opět fungovat. Jak aktualizovat Android aplikace? Jak aktualizovat aplikaci pro Android

  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení. Aplikace s dostupnými aktualizacemi mají označení Je k dispozici aktualizace.
  4. Klepněte na Aktualizovat.

Proč se mi zavírají aplikace?

Důvodem je, že dlouhodobé používání smartphonu Android znamená, že některé aplikace využívají velkou část paměti RAM vašeho mobilního telefonu Android. Zveme vás tedy na vypnout pak do znovu zapálit vaše buňka Android (neváhejte vynucené zastavení Pokud je třeba). Co dělat když se mi vypíná mobil? Telefon se neočekávaně vypne nebo restartuje

  1. 1 Zkontrolujte, zda je telefon dostatečně nabitý
  2. 2 Zkontrolujte, zda jste omylem nestiskli tlačítko napájení
  3. 3 Zkontrolujte, zda se telefon nepoužívá v prostředí s vysokou nebo nízkou teplotou.
  4. 4 Zkontrolujte, zda není nastaveno plánované zapnutí a vypnutí

Proč se mi pořád vypíná mobil?

Pravděpodobně nejzávažnější je problém spojený se základní deskou. Může se jednat o flash paměť i o procesor, které citlivě reagují třeba na časté přehřívání. Problémy se základní deskou bohužel uživatel sám neodstraní a musí vyhledat pomoc v servisu.

By Stinson Wikstrom

Co dělat když zamrzne obrazovka? :: Co dělat když padají aplikace?
Užitečné odkazy