Proč mi nehrají sluchátka?
Může být třeba jen prohozený společný pól a pól pro mikrofon, nebo má mikrofon odděleně v další zdířce a bude potřeba redukce/rozdvojka. Zkusil bych v té tajné věci nějaká obyčejná sluchátka bez mikrofonu a pokud budou fungovat, řešil bych rozdílné zapojení.
Co dělat když mi nejdou sluchátka?
Vyčistěte konektor sluchátek na telefonu
Naprostá většina vstupů pro sluchátka v chytrých telefonech nemá žádný kryt a proto se v nich velmi snadno hromadí nečistoty. Sluchátka, která telefon nedokáže detekovat, mají často konektor ucpaný. Čištění je třeba provádět velmi opatrně, aby nedošlo k poškození konektoru. Jak nastavit sluchátka Windows 10? Klepněte pravým tlačítkem na ikonu Zvuk na hlavním panelu a vyberte Otevřít nastavení zvuku . Přejděte dolů na Pokročilé možnosti zvuku . Vyberte Pokročilé možnosti zvuku a nastavte možnosti pro aplikace.
Jak přepnout zvuk do sluchátek?
Stiskněte tlačítko HOME a potom vyberte položky [Nastavení] — [Zobrazení a zvuk] — [Audio výstup] — [Výstup pro sluchátka nebo reproduktor] — [Vyp]. Zvuk bude přenášen do zařízení připojeného ke konektoru sluchátek a také do reproduktorů televizoru. Jak spárovat sluchátka s PC? Spárování Bluetooth zařízení
- Zapněte zařízení Bluetooth a nastavte ho jako zjistitelné.
- Na počítači vyberte Spustit > Nastavení >Bluetooth &> přidat zařízení> Bluetooth.
- Zvolte Bluetooth zařízení, postupujte podle dalších pokynů, pokud se zobrazí, a pak vyberte Hotovo.
Proč mi nejdou sluchátka na mobilu?
Podívejte se po nečistotách, škodách a volných konektorech
Zkontrolujte, jestli sluchátkový kabel, konektor, ovládání nebo pecky nejsou poškozené, zlomené nebo opotřebené. Jak připojit sluchátka? Jak propojit bezdrátová sluchátka s telefonem?
- Sluchátka plně nabijte.
- Ujistěte se, že máte v telefonu spuštěný Bluetooth.
- Na sluchátkách najděte tlačítko pro jejich spuštění.
- Na telefonu by se měla objevit notifikace o novém Bluetooth zařízení.
- Na zařízení klikněte a mělo by dojít k automatickému spárování s telefonem.
Jak vypnout režim sluchátka?
Zapnutí nebo vypnutí oznámení o sluchátkách
- Na iPhonu nebo iPodu touch otevřete aplikaci Nastavení.
- Klepněte na Zvuky a haptika a pak na Bezpečnost sluchátek.
- Zapněte nebo vypněte Oznámení o sluchátkách.
Jak nastavit sluchátka s mikrofonem Windows 10?
Nastavení a testování mikrofonů v Windows
- Ověřte, že mikrofon je připojený k vašemu počítači.
- Vyberte Start > Nastavení > System > Sound.
- V nastavení zvuku přejděte na Vstup a podívejte se na připojené mikrofony. Pokud se jedná o Bluetooth mikrofon, vyberte Přidat zařízení.
Similar articles
- Proč nefungují sluchátka v PC?
- Proč nefungují sluchátka Iphone?
- Proč mi nejdou sluchátka na mobilu?
- Jak připojit bezdrátová sluchátka?
- Jak vypnout bezdrátová sluchátka?
- Jak zapojit sluchátka a reproduktory?
- Jak připojit sluchátka k televizi?
- Jak odpojit sluchatka iPhone?
- Jak nastavit zvuk na sluchátka?