Domovská stránka > J > Jak Změnit Facebook Do Češtiny?

Jak změnit Facebook do češtiny?

Změna nastavení jazyka na Facebooku:

  1. Klepněte na Facebooku na vpravo nahoře.
  2. Posuňte se dolů a klepněte na Jazyk.
  3. Vyberte jazyk, ve kterém chcete Facebook zobrazit.

Přečtěte si více

Proč mám Facebook v angličtině?

Když si vytvoříte Facebook účet, Facebook se zpravidla zobrazuje ve stejném jazyce, který jste vybrali v nastavení jazyka na svém zařízení. Zobrazení data, času a čísel se přizpůsobí vašemu jazykovému regionu. Proč mi nejde překlad angličtiny Facebooku? Přejděte k příspěvku nebo komentáři, který chcete přeložit. Pod příspěvkem nebo komentářem klepněte na Zobrazit překlad. Pokud pod příspěvkem nebo komentářem napsaném v jiném jazyce nevidíte možnosti překladu, zkontrolujte, jestli máte zapnuté možnosti překladu pro daný jazyk.

Lidé se také ptají, jak zmenit na messengeru jazyk?

Jak změnit jazyk v aplikaci Facebook Lite / Messenger / Jio Phone / Laptop

  1. KROK 1: Vpravo nahoře na Facebooku klikněte na.
  2. KROK 2: Přejděte dolů a klepněte na tlačítko Nastavení a ochrana osobních údajů > Jazyk.
Jak pracovat s Messengerem? Po spuštění aplikace se ukazují všechny chaty najednou na první záložce. Pokud zvolíte druhou záložku, uvidíte, kdo z vašich kontaktů FB Messenger používá. Navíc se přepnete na Aktivní a spatříte, kdo je právě online a jakým způsobem (přes webový prohlížeč, či z mobilu).

Jak se dostat do nastavení Messengeru?

Soukromí na Messengeru si můžete nastavit tak, aby byly některé informace soukromé nebo veřejné pro konkrétní lidi. Nastavení soukromí najdete na kartě Soukromí v Messenger účtu. Otevřete si aplikaci Messenger. V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek. Jak se pripojit na Messenger? S účtem to jde snadno

  1. Spusťte aplikaci Messenger.
  2. Vyplňte vaše telefonní číslo (popřípadě e-mail) a vaše heslo. Poté odklikněte „přihlásit se“.
  3. Proklikejte se dalším nastavením a přizpůsobte si službu podle svých preferencí (bude vám nabízet synchronizaci vašich kontaktů s aplikací a možnost posílat SMS zprávy).

Jak poznam že mě nekdo ignoruje na Messengeru?

Pokud se objeví miniatura fotografie osoby, to znamená, že zpráva byla přečtena zprávu (a proto byla ignorována). Pokud se objeví opak symbol (✓), to bude znamenat, že zpráva byla doručena, ale příjemce ji ještě neotevřel. Také, jak spustit messenger? Pro zobrazení zpráv na webu Facebooku si otevřete webový prohlížeč v počítači nebo telefonu a přejděte na www.facebook.com. Jak můžete aplikaci stáhnout: Messenger si hned můžete stáhnout z obchodu Google Play.

Pokud jde o to, jak vypnout mizející režim messenger?

V tomto případě se také aktivují jiným způsobem – tažením prstem nahoru po obrazovce. Tažením dolů režim vypnete. Kvůli možnosti zneužití režim bude dostupný jen u kontaktů, s nimiž jste propojení. Pokud ho aktivuje druhá strana, můžete si vybrat, jestli chcete pokračovat – účast musíte odsouhlasit.

By Olympium Klopotowski

Jak vypnout upozorneni na Messengeru? :: Proč mi nejde internet na mobilu?
Užitečné odkazy