Domovská stránka > J > Jak Zmenit Jazyk Siri?

Jak zmenit jazyk Siri?

Chcete-li změnit jazyk, který Siri používá, přejděte do Nastavení > Obecné. V části Siri zvolte Jazyk a vyberte požadovaný jazyk.

Přečtěte si více

A další otázka, jak vypnout cteni siri?

Klepněte na Oznámení. Klepněte na Oznamovat zprávy pomocí Siri. Přepněte přepínač vedle položky Oznamovat zprávy pomocí Siri do polohy zapnuto. Chcete-li zabránit tomu, aby si Siri před odesláním přečetla vaši odpověď, přepněte možnost Odpovídat bez potvrzení. Můžete se také zeptat, jak spustit siri na iphone xr? Nastavení Siri

  1. Chcete‑li Siri aktivovat hlasem: Zapněte volbu „Čekat na vyslovení ‚Hey Siri'“.
  2. Chcete‑li Siri aktivovat tlačítkem: Zapněte volbu „Spustit Siri postranním tlačítkem“ (na iPhonech s Face ID) nebo „Spustit Siri tlačítkem plochy“ (na iPhonech s tlačítkem plochy).

Co mám dělat když mi nejde zapnout Iphone?

Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple. Tak kdy bude siri umět česky? V minulosti se několikrát spekulovalo o tom, že Google naučí svého Asistenta konečně česky. Později se však byly tyto zprávy vyvráceny a stejný případ je i u Applu. Česká Siri měla přijít už před několika lety a stále nic. Až v posledních týdnech mají jablíčkáři kapku naděje.

Jak zmenit Siri jméno?

Řekněte Siri, kdo jste

Přejděte do Nastavení > Siri a hledání > Moje údaje a pak klepněte na své jméno.
Může se také zeptat, jak vypnout predcitani iphone? Změny nastavení předčítání

  1. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Předčítání obsahu.
  2. Podle potřeby upravte kterékoli z následujících nastavení: Přečíst výběr: Chcete‑li si poslechnout vybraný text, klepněte na tlačítko Předčítat.

Jak vypnout oznameni o Sluchatkach?

oznámení o sluchátkách vypnout

Zapnutí nebo vypnutí oznámení o sluchátkách

  1. Na iPhonu nebo iPodu touch otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zvuky a haptika a pak na Bezpečnost sluchátek.
  3. Zapněte nebo vypněte Oznámení o sluchátkách.
Jak vypnout Airpods pro? Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > Bluetooth. V seznamu zařízení klepněte vedle AirPodů na tlačítko Další informace . Klepněte na Potlačování hluku, Režim propustnosti nebo Vypnuto.

Jak nastavit Siri na svuj hlas?

Pokud i vy disponujete iPhonem 6S (Plus) nebo nejnovějším 7 (Plus), tak pro vás máme návod, jak tuto funkci aktivovat v nastavení. Pro aktivaci či deaktivaci musíte zavítat do nastaveni – Siri – Povolit „Hey Siri“. Poté budete odkázáni na nastavení hlasového povelu, který bude přímo dělaný pro váš hlas.

By Cenac

Jak vyuzit Siri? :: Co je disk HDD?
Užitečné odkazy