Domovská stránka > J > Jak Nakupovat Na App Store?

Jak nakupovat na App Store?

Jak získat aplikace

  1. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch otevřete aplikaci App Store.
  2. Procházejte karty Dnes, Hry, Aplikace nebo Arcade a najděte aplikace, které se vám líbí. Nebo klepněte na kartu Hledat a vyhledejte něco konkrétního.
  3. Klepněte nebo klikněte na cenu nebo na tlačítko Získat.

Přečtěte si více

Jak zakazat nakupy v Aplikacich?

Klepněte na Omezení obsahu a soukromí. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte kód a pak zapněte volbu Obsah a soukromí. Klepněte na Nákupy v iTunes Storu a App Storu. Klepněte na Nákupy v aplikacích a nastavte Zakázat. Můžete se také zeptat, co to je procreate? Jedním z nejoblíbenějších nástrojů umělců je aplikace Procreate, kterou vývojářské studio Savage Interactive již od roku 2011 neustále vylepšuje. K dispozici je ve 13 jazycích a je to v podstatě kompletní ateliér plný štětců, textur a barev. Co s ním uděláte, je pouze na vaší představivosti – a samozřejmě dovednostech.

Jak odstranit pozadi v Procreate?

Vybereme nástroj kouzelná hůlka a klikneme na místo, kde se nachází jednolité pozadí. 4. Zmáčkeme klávesu DELETE a pozadí je odstraněné. Jak pracovat s Good Notes? Vkládání je velmi jednoduché – buď můžete přetáhnout PDF soubor do hlavního menu aplikace a vytvoříte tím nový sešit nebo lze vkládat soubory přímo do již vytvořených sešitů. Goodnotes navíc podporuje i průhlednost, takže pokud chcete vkládat šablony, aplikaci to nedělá problém.

Jak si dát na plochu poznámky?

Pravým tlačítkem klikněte na Rychlé poznámky na hlavním panelu a potom klikněte na Připnout na hlavní panel. Pokud potom kliknete pravým tlačítkem myši nebo klepnete a přidržíte ikonu Rychlé poznámky na hlavním panelu Windows, můžete vybrat Nová poznámka. A další otázka, jak vratit smazanou poznámku? Vyberte poznámku a pak na panelu nástrojů klikněte na Obnovit. Poznámka se přesune do složky Poznámky. Jestli chcete obnovenou poznámku rovnou přesunout do nějaké vytvořené složky, přetáhněte ji ze složky Nedávno smazáno do cílové složky.

Podle toho, na co vyuzit stary ipad?

Jestliže vám ale doma leží nějaký starší iPad, tak byste měli vědět, že i ten můžete využít jakožto externí monitor. Starší iPad můžete využít také jakožto externí monitor k vašemu Macu či MacBooku. Stačí jej mít v dosahu, a poté se s ním na Macu spojit pomocí technologie AirPlay. Tímto způsobem je možné využít iPad 6. Jak nabit Tuzku na iPad? Připojte Apple Pencil k Lightning konektoru iPadu. Nebo ho můžete nabíjet pomocí USB nabíječky a napájecího adaptéru pro Apple Pencil, který jste k němu dostali. Ať už Apple Pencil připojíte ke kterémukoli z těchto zdrojů napájení, nabije se rychle.

Také, jak sparovat apple pencil 1 generace?

Spárování tužky Apple Pencil 1.

generace, sejměte víčko a zapojte Apple Pencil do konektoru Lightning na iPadu. Když se objeví tlačítko Spárovat, klepněte na něj. Poznámka: Tužka Apple Pencil zůstane spárovaná, dokud iPad nerestartujete, nezapnete letový režim nebo ji nespárujete s jiným iPadem.

By Jordanna

Co je Strukturovany životopis? :: Jak pouzivat Procreate?
Užitečné odkazy