Domovská stránka > J > Jak Nastavit Jazyk Aplikace?

Jak nastavit Jazyk aplikace?

Změna jazyka v zařízení Android

  1. V zařízení Android klepněte na Nastavení .
  2. Klepněte na Systém Jazyky a zadávání Jazyky. Pokud možnost Systém nevidíte, klepněte v sekci Osobní na Jazyky a zadávání Jazyky.​
  3. Klepněte na Přidat jazyk. a vyberte jazyk, který chcete použít.
  4. Přetáhněte požadovaný jazyk do horní části seznamu.

Přečtěte si více

Jak změnit Jazyk na Wordu?

V libovolné aplikaci Office vyberte Soubor > Možnosti > Jazyk. V části Jazyk uživatelského rozhraní Office zkontrolujte, jestli je v seznamu jazyk zobrazení, v němž chcete Office používat. Vyberte požadovaný jazyk a pak vyberte Nastavit jako preferovaný. Může se také zeptat, jak změnit jazyk na google chrome? Změna jazyka prohlížeče Chrome

  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Dole klikněte na Rozšířená nastavení.
  4. Klikněte na Jazyky.
  5. Vedle požadovaného jazyka klikněte na ikonu možností .
  6. Klikněte na možnost Zobrazit Google Chrome v tomto jazyce.
  7. Restartováním Chromu změny použijte.

Jak dát Word do cestiny?

Nastavení výchozího jazyka:

  1. Spusťte aplikaci Office, například Word.
  2. Klikněte na Soubor > Možnosti > Jazyk.
  3. V dialogovém okně Nastavení jazykových předvoleb Office vyberte v části Volba jazyků zobrazení a nápovědy jazyk, který chcete používat, a potom klikněte na Nastavit jako výchozí.
Jak nastavit češtinu na Google asistenta? Nastavte v aplikaci češtinu a druhý jazyk, kterému Asistent rozumí. Otevřete aplikaci Google, vejděte přes tři tečky vpravo dole do Nastavení, otevřete Hlasové vyhledávání a u jazyků vyberte dlouhým stisknutím češtinu a krátkým třeba angličtinu.

Jak změnit jazyk na iphone?

Můžete změnit jazykové nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch, pokud není správné nebo pokud nastavení omylem změníte na jazyk, kterému nerozumíte.

  1. Otevřete Nastavení Na ploše klepněte na Nastavení.
  2. Klepněte na Obecné
  3. Vyberte Jazyk a oblast.
  4. Klepněte na jazyk zařízení
  5. Vyberte jazyk.
  6. Potvrďte svou volbu.
A další otázka, jak zmenit klavesnici ve wordu? Jak přepnout klávesnici na českou?
  1. Klikněte na hlavním panelu na zkratku jazyka. Zobrazí se přehled jazyků, ze kterého si kliknutím vyberete ten, který chcete používat.
  2. Pro rychlé přepínání mezi jazyky klávesnice můžete využít klávesovou zkratku. Stačí naráz stisknout levý Alt + Shift.

Jak změnit Jazyk v Office 365?

Přihlaste se do Microsoft 365 s pracovní nebo školní účet. otevřete podokno Nastavení a pak vyberte Změnit jazyk. V části Jazyk zobrazenívyberte ikonu tužky a v seznamu vyberte jazyk. Pokud chcete, můžete změnit taky změnit zobrazení časového pásma a času. Jak nastavit aj ve Wordu? Ve Wordu Online klikněte nebo klepněte na místo, kam chcete přidat text, nebo vyberte text, který chcete označit jako jiný jazyk. Na kartě Revize vyberte Editor > Nastavit jazyk kontroly pravopisu. Přejděte na jazyk, který chcete použít, a vyberte ho.

A další otázka, jak změnit jazyk telefonu?

Jak změnit jazyk telefonu

Android: Přejděte do Nastavení telefonu > Systém > Jazyk a zadávání > Jazyk. Klepněte na zvolený jazyk, přidržte ho a posuňte ho v seznamu jazyků na první místo, případně klepněte na Přidat jazyk .

By Adora

Jak přeložit stránku Google Chrome? :: Jak otevřít zavřenou kartu?
Užitečné odkazy