Domovská stránka > K > Který Iphone Si Vybrat?

Který iPhone si vybrat?

iPhone 12 Pro

Jestliže přemýšlíte, jaký Apple iPhone vybrat, tak pokud hledáte to nejsilnější, ale zároveň nejste fanoušky obrovských telefonů, zbystřete. Je tu totiž iPhone 12 Pro, jenž se výše popsanému modelu může směle rovnat.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, co je lepsi iphone 12 nebo 13?

Pokud změníte váš iPhone 12 na novinku – iPhone 13, získáte větší úložiště, lepší výkon, delší výdrž baterie a krásnější displej. Navíc ještě makro režim focení a ultraširokoúhlý fotoaparát. Tam však seznam benefitů více méně končí. Pokud jde o to, jaký iphone koupit v roce 2022? Podle velikosti displeje

No a pokud máte zájem o nejnovější malý iPhone, potom si můžete počkat do jara 2022, což je termín, kdy by se měl na trhu objevit iPhone SE 3. Zatím je ale aktuální iPhone SE 2 (2020), který je vybaven 4,7palcovým Retina HD displejem s docela netypickým rozlišením 1 334 x 750 pixelů (326 ppi).

Který iPhone má nejlepší foťák?

Vítězem kategorie Nejlepší fotomobil 2020 a Nejlepší fotomobil 2021 se stal iPhone 12 Pro Max. Na otázku, jak fotí iPhone 12 Pro Max, je proto snadné odpovědět: výborně! Tento model se tak může pochlubit nejlepším fotoaparátem mezi jablečnými telefony. Na druhém místě se umístil iPhone 11 Pro. Jaký je nejprodávanější iPhone? iPhone 11 jako dostupné jablíčko

Nejprodávanějšími telefony Applu za třetí fiskální čtvrtletí (duben až červen), se stala dvojice iPhone 11 a iPhone 12 Pro Max, informovala společnost CIRP.

Jak bude vypadat iPhone 13?

Apple stále nové iPhony osadí vystouplým čtvercem se zaoblenými rohy, ale zdá se, že letos nebudou stát čočky fotoaparátů samostatně, ale budou schovány pod celistvým safírovým sklem. Potěšující je, že Apple údajně letos nebude dělat rozdíly mezi iPhone 13 Pro a variantou Max, oba modely mají dostat stejné fotoaparáty. Pokud jde o to, jak dlouho se čeká na iphone 13? Klasický iPhone 13 (mini) vám Apple při objednání nyní doručí zhruba mezi 6. –8. prosincem, na iPhone 13 Pro (Max) si bohužel musíte počkat až do 17. prosince, což je ale stále s dostatečným předstihem před Štědrým dnem.

Jak dlouho vydrzi iPhone 13?

Výdrž baterie: i dva dny na jedno nabití

Uvnitř iPhonu 13 je paradoxně ještě o něco větší baterie (3 240 mAh) než v iPhonu 13 Pro (3 095 mAh). Nabití 20W originálním Apple adaptérem z 0 na 75 % přitom trvá zhruba 45 minut, do 100 % pak celkem hodinu a půl.
Které mobily mají nejlepší foťák? 1) Samsung Galaxy S22 Ultra

Korejský gigant opět u Samsung Galaxy S22 Ultra posunuje laťku Android fotomobilů. Soustava pěti fotoaparátů nabízí nejuniverzálnější řešení, jaké se dá u telefonů najít.

Lidé se také ptají, jaký telefon s dobrým foťákem?

telefon s dobrým foťákem

Mezi fotomobily s dobrým poměrem ceny a kvality patří zejména:

  • Nokia 8,
  • LG G6,
  • HTC U11,
  • Samsung Galaxy S8,
  • Google Pixel 2,
  • a iPhone 7.

By Rosene

Jaký iPhone si koupit v roce 2021? :: Který iPhone fotí nejlépe?
Užitečné odkazy