Domovská stránka > J > Jakou Verzi Office Koupit?

Jakou verzi Office koupit?

V případě, že pracujete například z domu nebo kombinovaně, vhodná pro Vás bude licence určená pro komerční, ale i domácí použití, která obsahuje vše potřebné. Aktuální verzí je Microsoft Office 2021 pro domácnosti a podnikatele, ale cenově výhodnější je Microsoft Office 2019 pro domácnosti a podnikatele.

Přečtěte si více

Jak zjistit jakou verzi Office mám?

Informace o Office: Jakou verzi Office používám?

  • Otevřete jakoukoli aplikaci Office, jako například Word nebo Excel, a vyberte Účet.
  • V části Informace o produktu se zobrazí název produktu Office a v některých případech i celé číslo verze.
  • Pro další informace, jako například o bitové verzi, vyberte O aplikaci Excel.
Pokud jde o to, jaký je rozdíl mezi office 365 a microsoft 365? Jaký je rozdíl mezi Office 365 a Microsoftem 365? Microsoft 365 obsahuje všechno, co znáte z Office 365. Microsoft 365 pomáhá lidem i firmám dosahovat lepších výsledků pomocí inovativních aplikací Office, inteligentních cloudových služeb a špičkového zabezpečení.

Které verze Office fungují na Windows 11?

Nástup operačního systému Windows 11 byl ohlášen na 5. října, čili právě v ten den se dostanou na trh také nové Office 2021, které mají zahrnovat přinejmenším většinu moderních funkcí z cloudové verze Office 365. Co to je Office? Microsoft Office je kancelářský balík od firmy Microsoft, existující ve verzích pro Microsoft Windows a macOS.

Podle toho, jak ziskat microsoft office?

Chcete-li získat přístup k těmto bezplatným webovým aplikacím, přejděte na Office.com a přihlaste se pomocí bezplatného účtu Microsoft. Klepnutím na ikonu aplikace – například Word, Excel nebo PowerPoint – otevřete webovou verzi dané aplikace. Můžete také přetáhnout soubor z počítače na stránku Office.com. Také, jak zjistit verzi outlook? Pokud chcete zjistit, jakou verzi Outlooku máte nainstalovanou na vašem počítači, postupujte takto:

  1. V Outlooku zvolte Soubor.
  2. Vyberte Účet Office.
  3. Informace o verzi a čísle buildu najdete v části Informace o produktu.

Jak zjistit platnost licence Office?

Kontrola stavu vypršení platnosti

  1. Přejděte na stránku Služby a předplatná.
  2. Po zobrazení výzvy vyberte Přihlásit se a zadejte účet Microsoft (své uživatelské jméno a heslo) spojený s předplatným Microsoft 365.
  3. Zkontrolujte údaje v části Služby a předplatná.
Podle toho, jak zjistit číslo office 2016? Pomocí příkazového řádku zkontrolujte typ licence

Zadejte následující příkaz a přejděte do složky Office. Napište cscript ospp. vbs /dstatus a stiskněte Enter. V tomto příkladu se na obrazovce zobrazuje Maloobchodní typ licence.

Jak byste někomu vysvětlili co je to Microsoft 365?

Microsoft 365 je předplatné, které v jednom spojitém a integrovaném prostředí přináší nejnovější funkce pro týmovou spolupráci. Microsoft 365 zahrnuje propracované desktopové aplikace Office, které dobře znáte – třeba Word, PowerPoint a Excel.

By Bainbrudge

Jak přeinstalovat telefon s Androidem? :: Jak změnit Windows 11 na Windows 10?
Užitečné odkazy