Domovská stránka > C > Co Je To Proaktivita?

Co je to Proaktivita?

Co ale skutečně znamená být proaktivní. Volně by se význam slova dal vyložit asi jako dělat věci s předstihem, dopředu. Problémy tak trochu předpokládat a snažit se jim předcházet, ne je hasit až se vyskytnou. Nebo aspoň na ně být v rámci možností připraven.

Přečtěte si více

Co znamená slovo Reaktivni?

Jako „proaktivní“ se označuje takový přístup, který je ofenzivní, je zaměřen „dopředu“, který se snaží předvídat, co se stane a předcházet událostem, který včas přebírá iniciativu. Naopak „reaktivní“ je takový přístup, který se nesnaží cokoli předvídat, ale pouze reaguje na to, co se už stalo (který je defenzivní). Co je to aktivita? Aktivita (z lat. actio = jednání, činnost, opatření, akce, praktická činnost) může označovat: činnost. jednání

Co je to nedůtklivý?

nedůtklivý, háklivý, potupný - synonyma

Nedůtklivý, háklivý, potupný=urážlivý zamýšlet, chtít=mít v úmyslu poutník=pocestný popularita, laskavost, obliba=přízeň podotknout, poznamenat, vsunout, vyměnit, pronést=prohodit kázeň, vědní obor=disciplína tkáňový mok, míza=lymfa…
Jak smazat aktivitu na Googlu? Smazání veškeré aktivity

V telefonu nebo tabletu Android přejděte na adresu myactivity.google.com. Nad aktivitou klepněte na Smazat . Klepněte na Celé období. Smazat.

Lidé se také ptají, jak funguje aktivita na apple watch?

Aplikace Aktivita na Apple Watch sleduje váš pohyb během dne a motivuje vás k plnění kondičních cílů. Zaznamenává, jak často stojíte, jak intenzivně se pohybujete a kolik minut strávíte cvičením. Váš celkový pokrok znázorňuje třemi různobarevnými kroužky. Jak zobrazit aktivitu na Instagramu? Stačí na Instagramu klepnout v pravém horním rohu na ikonu tří čar, a poté na možnost Nastavení. Zde rozklikněte možnost Soukromí, a poté se přesuňte do sekce Stav aktivity.

Také, co znamená vznetlivy?

Slovník spisovného jazyka českého říká, že prchlivý je: "náchylný k náhlému a prudkému hněvu; unáhlený, prudký, popudlivý, vznětlivý". Může se také zeptat, co znamená slovo lehkomyslný? Co znamená slovo frivolní? Když o někom řekneme, že je frivolní, znamená to, že je lehkomyslný, někdy se také říká lehkovážný, povrchní anebo také nemravný. Většinou se tak označují dívky nebo ženy, které se chovají nezodpovědně a upozorňují na sebe trochu výstředním stylem v oblékání.

Co je to nebojácnost?

Proti tomu srdnatost a nebojácnost byla především vlastnost srdnatých a nebojácných lidí, kteří nepociťovali strach nebo se jím nenechávali ovládnout.

By Dominica

Jak vymazat historii na Google? :: Co to je pejorativní?
Užitečné odkazy