Domovská stránka > K > Kdy Půjdou Ceny Grafických Karet Dolů?

Kdy půjdou ceny grafických karet dolů?

Radeony jsou nejlevnější od začátku roku 2021. Rok 2021 byl z pohledu grafických karet pro hráče ztracený. Ale letošek začíná dobře, dostupné herní karty se možná konečně blíží.

Přečtěte si více

Kdy zlevní grafické karty?

Nvidia: Za rok již bude lépe, dostupnost GPU se zvýší ve druhém pololetí 2022. Nvidia nabývá na optimizmu. Ještě koncem léta očekávala, že se situace s dostupností grafických karet podstatně nezlepší dříve než v roce 2023, ale nyní již mluví o druhém pololetí příštího roku… Kdy budou grafické karty za normální cenu? Dle tohoto zdroje by se měly ceny grafických karet, a sice mainstreamu až hi-endu, začít snižovat v únoru a v březnu už by měly být na normální úrovni.

Jakou grafickou kartu 2022?

Nejlepší grafické karty pro rok 2022

  • Nejlepší celkově GeForce RTX 3080 Ti. Pro náročné Nejvýkonnější herní grafická karta.
  • Nejlepší cena/výkon. GeForce RTX 3060 Ti. Zlatý střed. Při srovnání grafických karet nejlepší model v poměru cena/výkon.
  • Nejlepší levná GeForce RTX 2060. Levný základ. Slušný herní výkon za super cenu.
Co znamená ti u grafických karet? Ti: Jako Titanium. Podle očekávání to znamená nějaké vylepšení, ale občas jde o vylepšený základní model a jindy třeba naopak o vyšší model se sníženým výkonem. Pro příklad, RTX 3050 Ti je něco mezi RTX 3050 a RTX 3060.

Pokud jde o to, kde koupit grafické karty?

Metoda 1: Newegg, EVGA a Micro Center

Pokud chcete získat novou grafickou kartu co nejblíže ceníkové ceně, máte tři možnosti: Newegg Shuffle, systém čekání na fronty EVGA a v obchodě v Micro Center.
Když to vezmeme v úvahu, kdy vyjdou nové grafické karty? Nová generace grafik Nvidia GeForce „Lovelace“ prý vyjde už na konci Q3 2022. Pokud si brousíte zuby na grafiky GeForce RTX 4000, začíná se rýsovat, kdy by je na nás mohla Nvidia vybalit.

Kdy se zlepší situace s grafickými kartami?

Kdy se dočkáme zlepšení situace? Stejně jako nám loni výrobci slibovali, že v polovině letošního roku by se situace mohla vrátit do normálu, tak i letos máme hlášení, že v druhé půli roku 2022 už se situace bude zlepšovat. Proč je málo grafických karet? Poptávka po grafických kartách dlouhodobě daleko převyšuje nabídku a hráči toužící po lepším hardwaru trpí zejména kvůli tomu, že těžaři jsou za karty ochotni zaplatit mnohdy i astronomické ceny, neboť z dlouhodobého hlediska se jim to při současném vývoji trhu stále ještě vyplatí.

Jakou grafickou kartu do 10000?

Palit GeForce GTX 1650 GamingPro 4GB GDDR6 NE6165001BG1-1175A. Výkonná malá herní grafická karta v podání PALiT, rozhraní PCIe 3.0 x16, architektura Turing, frekvence až 1725 MHz (boost), 4 GB GDDR6 paměti, 128-bit sběrnice.

By Greenfield Cuffari

Co to je doména? :: V čem je lepší Windows 11?
Užitečné odkazy