Domovská stránka > K > Kdo Nebo Co Je Troll?

Kdo nebo co je troll?

Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník on-line diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi.

Přečtěte si více

Co je to Trollování?

Trollování je úmyslné porušování nevyslovených pravidel internetových komunit. Často začíná úsudkem jednoho uživatele o hodnotě práce jiných přispěvatelů. Kde žijí trollové? A trol je bytost v Skandinávský folklór, počítaje v to Severská mytologie. v Stará norština Zdroje, bytosti popsané jako trollové žijí v izolovaných skalách, horách nebo jeskyních, žijí společně v malých rodinných jednotkách a jsou zřídka užitečné lidem.

Co je to Trollit?

Troll (internetový troll) - uživatel internetu (především diskuse, chatu a podobně) provokující ostatní uživatele tak, aby na jeho provokování reagovali. Činí tak například zasíláním příspěvků k vážným tématům, opačných názorů, hanlivých hlášek a podobně. Jak se jmenují trollové?

Anna Kendrickprincezna Poppy
Justin TimberlakeVětvík
Zooey DeschanelBridget
Russell BrandŘíčka
James CordenBobin

Jak bojovat proti Trollům?

Každý troll se nejspíš snaží jen vyprovokovat ostatní. Nejjednodušší cestou, jak mu to překazit, je proto ignorovat ho. Ačkoli to může být těžké, základem je nebrat si nic osobně. Trollové za zbytečně ztracený čas ani emoční úzkost nestojí. Jak na trolly? 1.Nekrmte trolly a hatery

  1. Reagujte jen, pokud je to objektivně potřeba, jinak ignorujte.
  2. Nerozčilujte se, neberte si útoky osobně a nechte si vždy aspoň 24 hodin.
  3. Reagujte věcně, stručně a ideálně pouze jednou.

Také, jak fungují trollí farmy?

Trollové roboti

automatizovaných účtů na sociálních sítích, které sdílí příspěvky určené k propagandě. S rozvojem technologií umělé inteligence jako např. Amazon Alexa, Google Duplex, nebo Microsoft Cortana možnosti kamuflovat falešnou identitu vzrostou a „Trolloboti“ tak budou ještě hůře odhalitelní.
Jak odhalit trolla? Urážky a provokace

Internetový troll se zapojuje do diskusních fór nebo chatů. Zatímco ostatní účastníci mnohdy diskutují věcně, trollové postují zcela záměrně příspěvky urážlivé, provokativní, anebo se často jedná o tzv. off-topic, tedy o příspěvky mimo mísu.

Jak poznat ruského trolla?

„Ruští trollové mají aparát pro topování svých příspěvků lajky, srdíčky atd., aby byly na nejviditelnějších pozicích tak, aby prvotní scrolling přes komentáře vyvolal dojem, že veřejnost si myslí to, co trollové píšou.

By McConaghy Matacale

Kdo byl první Youtuber na světě? :: Jaký operator 797?
Užitečné odkazy