Domovská stránka > C > Co Je To Troll?

Co je to troll?

Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník on-line diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi.

Přečtěte si více

Tak jak na trolling?

Jednoduchý postup navázání montáže: Na kmenový vlasec navážeme obratlík s karabinkou. Navazec ukončíme klasickou smyčkou s pojistným uzlem, navlékneme gumový stoper, pak navlékneme klouzavý splávek a klouzavou zátěž, pak dáme opět stoper, to vše ukončíme obratlíkem a karabinkou. Podle toho, kdo dabuje trollové 2? V hlavních rolích se v českém znění představí Martin Písařík (Větvík) a Ivana Korolová (Poppy). Oba můžeme znát již z prvního dílu. Dvojku dále dabovali a zpívali třeba i Monika Absolonová (Královna Bárbra) nebo Petr Janda (Král Nářez).

Koho dabuje Ivana Korolová?

Dabuje Šmoulinku, Lociku z pohádky Na vlásku a nově i Lízu Simpsonovou. Známá je ale taky její tvář, protože hraje ve filmech i seriálech. Ale to není zdaleka všechno. Ivana je navíc talentovaná zpěvačka. Kdo mluví Poppy? Dabing: Ivana Korolová podruhé půjčila svůj hlas princezně Poppy (video)

Jaký prut na trolling?

Na sumčí trolling dnes používám pruty v délce 2,4-2,7m a gramáži 50-230g, naviják penn slammer 560, Okuma Salina 65 a Ryobi Arctica 5000. Na všech navijácích je šňůra PowerPro 0,32mm, karabinky používám Dragon Spinn Lock 2/0. Co je Hlubinna Privlac? Abychom tedy jasně definovali, co to hlubinná přívlač je – vždy se jedná o lov pomocí pohybující se nástrahy (ať už přírodní, nebo umělé) z lodi nebo jiného plavidla poháněného buďto vlastní silou, nebo motorem.

Co to je přívlač?

Velmi zjednodušeně řečeno – přívlač je jeden z rybolovných způsobů lovu dravých ryb, při kterém se snažíme vláčet (vodit) nástrahu vodním sloupcem a vydráždit tím dravé ryby k záběru. Kdy na přívlač? V době od 16. června do 31. prosince je v mimopstruhovém rybářském revíru povolen lov přívlačí nebo lov hlubinnou přívlačí a lov čeřínkováním.

Když to vezmeme v úvahu, na co berou pstruží?

Na co úspěšně chytat pstruhy? Asi nejúspěšnější nástrahou na lov pstruhů, při jemném vláčení, jsou malé rotační třpytky, některé opatřené chmýřím, jiné bez chmýří. A jejich velikost? Je to zajímavé, ale čím dávám větší třpytky, tím častěji na ně zaútočí menší pstruzi.

By Tristram

Co je to Interpreter? :: Jak vypadá troll?
Užitečné odkazy