Domovská stránka > C > Co Dávat Na Youtube?

Co dávat na YouTube?

První věcí, na kterou byste se měli zaměřit, je téma videa. Šanci na objevení vašeho obsahu zvyšujete tím, když se vaše video týká aktuální události (sportovní utkání, volby,), trendujícího tématu, nebo když je často a dlouhodobě vyhledáváno (videa typu pracovní postupy a tutoriály, popkulturní témata,).

Přečtěte si více

Jak udělat prezentaci na YouTube?

Ve formuláři pro nahrání nového videa si vpravo vyberete možnost vytvoření prezentace fotografií, které v dalším kroku nahrajete. YouTube vám ale umožní i vybrat přímo některou z osobních galerií na Picase/Google+. Jak si zaheslovat soubor? Ochrana dokumentu heslem

  1. Přejděte na Informace o > >Zamknout dokument > Zašifrovat heslem.
  2. Zadejte heslo a pak ho znovu zadejte, abyste ho potvrdili.
  3. Uložte soubor, abyste se ujistili, že se heslo projeví.

Jak na YouTube bez reklam?

Blokování reklam v kanálu a videích na YouTube

  1. Přihlaste se ke svému účtu AdSense.
  2. Vlevo nahoře klikněte na nabídku .
  3. Klikněte na Nastavení blokování Hostitelský program YouTube. ​​Blokování konkrétních adres URL inzerentů: klikněte na kartu Adresy URL inzerenta na vodorovném panelu v horní části stránky.
Co to je bitrate? Bitrate neboli datový tok je množství informací (bitů) přenesených za jednu sekundu. Jednotkou je tzv. bit za sekundu (b/s, bps), častěji vyjádřený v násobcích tisíců jako kilobit za sekundu (Kb/s; 1 Kb = 1024 bitů). Pro MP3 soubory tak vyjadřuje množství hudebních dat, která jsou přenášena.

Může se také zeptat, jak spočítat bitrate?

Pokud chceme vypočítat velikost video souboru, musíme vynásobit celkový bitrate (datový tok) délkou videa. Pokud chceme vypočítat bitrate video souboru, musíme vydělit velikost video souboru délkou videa. Pokud chceme vypočítat délku videa, musíme vydělit velikost video souboru celkovým bitratem. Co je to datovy tok? Datový tok (bit rate) je množství digitálních dat přenesené za určitou časovou jednotku. Počítá se většinou v Megabitech za sekundu (Mbit/s). Obecně lze říci, že čím vyšší hodnota, tím kvalitnější digitální video je.

Může se také zeptat, jak dlouho vydrží 2gb dat?

Činnost500 MB2 GB
Surfování na internetu900 stránek3 600 stránek
Textový e-mail/zpráva150 000700 000
E-mail s přílohou1 0004 000
Poslouchání hudby100 písní400 písní
Tak kolik je 300 mb internetu?
Počet dat60 MB300 MB
Cena29 Kč79 Kč

Kolik MB má jeden film?

Podla datoveho toku a dlzky filmu, v SD bezny datovy tok od 1,5 az do 4 mbitov za sekundu,(cize 0,187 - 0,5 MB/sekunda) hodinovy film 3600 sekund x 0,187 - 0,5 = 670 - 1800MB.

By Andrel

Čím se živí myš? :: Kde najdu procesor v PC?
Užitečné odkazy