Domovská stránka > K > Kde Je Centrum Akci Windows 10?

Kde je centrum akci Windows 10?

Centrum akcí otevřete takto: Na pravém konci hlavního panelu vyberte ikonu Centrum akcí. Stiskněte klávesu Windows +A. Na zařízení s dotykovou obrazovkou potáhněte prstem směrem od pravého okraje obrazovky.

Přečtěte si více

Jak vypnout oznameni Windows?

Nastavení centra akcí můžete kdykoli změnit v aplikaci Nastavení.

  1. Vyberte Start a pak vyberte Nastavení .
  2. Vyberte Systémové > oznámení & akce.
  3. Proveďte kteroukoli z následujících akcí: Zvolte, jestli se mají zobrazovat oznámení na zamykací obrazovce. Zapněte nebo vypněte tipy, triky a návrhy při používání Windows.
Jak vypnout zprávy ve Windows 10? Pokud se vám novinka nelíbí, lze ji také z Hlavního panelu skrýt. Funguje to tak, že kliknete pravým tlačítkem na Hlavní panel, a poté zvolíte »Novinky a zájmy/Vypnout«.

Když to vezmeme v úvahu, jak zobrazit skryte ikony?

Zobrazení skrytých ikon

Klepněte nebo klikněte na šipku Zobrazit skryté ikony vedle oznamovací oblasti.
Kde najdu centrum akci? Je to prostor, kde naleznete oznámení z různých aplikací a také přepínače umožňující rychlý přístup k systémovým funkcím. Centrum zobrazíte kliknutím na ikonu zpráv ve spodním panelu (vedle hodin), případně posunutím prstu přes pravý okraj displeje směrem doprostřed.

Jak vypnout Centrum akcí ve Windows 10?

Pokud jste se rozhodli Centrum akcí z hlavního panelu odstranit, stačí stisknout klávesovou zkratku [Windows]+[I] pro otevření aplikace Nastavení. V aplikaci Nastavení přejděte na »Přizpůsobení | Hlavní panel«. Sjeďte níže a v části Oznamovací oblast klikněte na položku »Zapnout nebo vypnout ikony systému«. Jak vypnout Windows News? Skrýt Widget pro zprávy, počasí a zájmy na hlavním panelu zapnutý Windows 10

  1. Klepněte pravým tlačítkem kdekoli na hlavním panelu v Windows 10.
  2. Klikněte na Novinky a zájmy.
  3. Zde uvidíte tři možnosti - Zobrazit ikonu a text, Zobrazit pouze ikonu, a Vypnout.
  4. Nastavte jej na Vypnout odstranit widget z hlavního panelu.

Pokud jde o to, jak vypnout vyskakovací okna windows 10?

Pro vypněte oznámení centra akcí ve Windows 10.

Vstupte do Nastavení systému Windows pomocí klávesových zkratek Windows + i, Poté budete muset kliknout na "Systém", Poté přejděte na kartu "Oznámení a akce", Pod větou „Dostávat oznámení z aplikací a jiných odesílatelů“ klikněte pro "Zakázat".
Podle toho, jak vypnout systémové zvuky windows 10? Systémové zvuky Windows 10

Klikněte na lupu vedle startu, napište Ovládací panely a tyto spusťte. Poté pokračujte na odkaz Hardware a zvuk a dále Změnit systémové zvuky. Zde zvolte akci, u které chcete zvuk změnit, můžete si přehrát i půvpdní zvuk. Následně rozbalte menu Zvuky a vyberte ten, který chcete nastavit.

Jak vypnout Microsoft Zprávy?

Zapnutí a vypnutí funkce novinky a zájmů

Pravým tlačítkem myši klikněte na libovolné prázdné místo na hlavním panelu a vyberte News and interests >Turn off(Vypnout). Když vypnete zprávy a zájmy, počasí se už na hlavním panelu nezobrazí.

By Yardley

Jak odstranit Zprávy z hlavního panelů? :: Jak odstranit Google účet z telefonu Xiaomi?
Užitečné odkazy