Domovská stránka > J > Jak Sejmout Na Obrazovce?

Jak sejmout na obrazovce?

Málo známý trojhmat: Win + Shift + S

Celkem elegantně řeší přesně to, co většina lidí od snímku obrazovky očekává. Sejmout, oříznout, zkopírovat to schránky. Stačí k tomu stisknout trojhmat: Win + Shift + S. Připomínáme, že funkční klávesy Win a Shift lze přidržet, klávesu S pak pouze stisknout.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak si vyfotit obrazovku na mobilu?

Stačí zároveň podržet tlačítko pro zamykání mobilu + hlavní tlačítko (domů). Obrazovka problikne a udělá typický zvuk pro focení, tak poznáte, že se fotka vytvořila. Snímek obrazovky naleznete v galerii, kde s ním můžete dále pracovat. Jak udělat výstřižek obrazovky Macbook? Stiskněte Shift-Cmd-3. Stiskněte kombinaci kláves Shift-Cmd-4 a pak posuňte ukazatel ve tvaru nitkového kříže na výchozí místo pro pořízení snímku obrazovky. Stiskněte tlačítko myši nebo trackpadu, přetáhněte přes oblast, kterou chcete zachytit a potom tlačítko myši nebo trackapadu uvolněte.

Jak natacet obrazovku Macbook?

Otevřete QuickTime Player ze složky Aplikace a na řádku nabídek vyberte Soubor > Nový záznam obrazovky. Pak uvidíte buď ovládací prvky na obrazovce popsané výše, nebo okno Záznam obrazovky popsané níže. Jestli chcete spolu se záznamem obrazovky nahrát i svůj hlas nebo jiný zvuk, vyberte mikrofon. Když to vezmeme v úvahu, jak udělat printscreen celé stránky mac? Screenshot celé webové stránky. V systému macOS lze snadno získat snímek obrazovky pomocí kombinace kláves Command + Shift + 4 .

Jak se foti obrazovka na Samsungu?

Kombinace tlačítek

Současně na jednu sekundu stiskněte tlačítko napájení a tlačítko snížení hlasitosti a poté je uvolněte. Uvidíte, že obrazovka problikne, čímže je snímek pořízen. Je možné jej okamžitě sdílet ze zobrazené lišty, která se na displeji zobrazí po úspěšně provedeném snímku (tlačítko zcela vpravo).
Jak udělat screenshot na Samsungu A52? 1. Jak pořídit snímek obrazovky Samsung Galaxy A32, A42, A52 a A72 pomocí tlačítek. Další věc, kterou byste měli udělat, je současně stisknout boční tlačítko „snížení hlasitosti“ společně s tlačítkem „Napájení“.

Může se také zeptat, jak udělat screen na samsungu a12?

Pro kopii obrazovky se musí zmáčknout tlačítko na zamčení telefonu a tlačítko na snížení hlasitosti ve stejný okamžik a to pouze na chvíli (max tak vteřinu). Jak udělat Print Screen jen jedné obrazovky? Zkopírování jenom obrázku aktivního okna

Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.

Jak udělat výstřižek z PDF?

Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)

  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.

By Nelsen Smeal

Jak zjistit verzi Windows 10 z HDD? :: Jak se dělá na počítači screenshot?
Užitečné odkazy