Domovská stránka > J > Jak Změnit Nastavení Prohlížeče?

Jak změnit nastavení prohlížeče?

Otevřete výchozí aplikace:

  1. Vpravo nahoře klepněte na Nastavení . V sekci Výchozí klepněte na Prohlížeč.
  2. Klepněte na Rozšířená nastavení Výchozí aplikace. Prohlížeč.

Přečtěte si více

KDE nastavit výchozí prohlížeč?

Otevřete aplikaci Nastavení a vyberte Aplikace. V některých verzích systému Android může mít název Správce aplikací a před dalším krokem může být nutné klepnout na Spravovat aplikace. Přejděte do sekce Vše. Klepněte na současný výchozí prohlížeč. Kde najdu prohlížeč? V pravé horní části prohlížeče klikněte na ikonku a z menu vyberte "Nápověda" a poté "O aplikaci Google Chrome".

Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit nový prohlížeč?

Nastavte si Google jako výchozí vyhledávač

  1. Krok 1: Přejděte na adresu Google.com.
  2. Krok 2: V pravém horním rohu klikněte na Další akce. .
  3. Krok 3: Přejděte dolů do sekce Rozšířená nastavení.
  4. Krok 4: Přejděte dolů do sekce Vyhledávat na adresním řádku pomocí.
  5. Krok 5: Vyberte Google a klikněte na Přidat jako výchozí.
Jak zrusit mi prohlížeč? Dobrý den, zkuste v Nastavení-Aplikace-Správa aplikací otevřít Mi Prohlížeč a pak klepněte na Vymazat výchozí.

Jak vypnout mi prohlížeč?

Dobrý den, to můžete změnit v Nastavení-Nainstalované aplikace-Prohlížeč-Vymazat výchozí. Při dalším požadavku na otevření webové stránky by se měl zobrazit dialog, ve kterém si můžete zvolit jiný výchozí prohlížeč. Jak nastavit výchozí prohlížeč na PC? Vyberte tlačítko Start a zadejte Výchozí aplikace. Ve výsledcích hledání vyberte Výchozí aplikace. V části Webový prohlížeč vyberte prohlížeč, který je tam uveden, a pak vyberte Microsoft Edge nebo jiný prohlížeč.

Podle toho, jak nastavit chrome jako výchozí prohlížeč xiaomi?

Nastabvení > Aplikace > Správa aplikací > kliknout na ty tři tečky pod sebou v pravém horním rohu > Výchozí aplikace > Prohlížeč > vybrat Chrome. Jak nastavit Google jako výchozí prohlížeč? Klikněte na Možnosti Internetu. Na kartě Obecné vyhledejte sekci Vyhledávání a klikněte na Nastavení. Vyberte možnost Google. Klikněte na Nastavit jako výchozí.

Co je mi prohlížeč?

Mi Browser: prohlížeč od Xiaomi pro smartphony Android

Prohlížeč Mi Browser pro Android smartphony: Xiaomi nyní vyrábí i software. Při prvním spuštění bezplatného prohlížeče si určitě všimnete, že uživatelské rozhraní je jednoduché a moderní, menu je uspořádané a poskytuje rychlý přehled o nejdůležitějších funkcích.

By Bohun Arsis

Jak zjistím konfiguraci svého počítače? :: Jak nastavit účet Google?
Užitečné odkazy