Domovská stránka > J > Jak Dát Ikony Na Plochu?

Jak dát ikony na plochu?

Přidání na plochy

  1. Otevřete sekci Všechny aplikace. Další informace o otevírání aplikací
  2. Dotkněte se aplikace a přetáhněte ji. Zobrazí se obrázky jednotlivých ploch.
  3. Přetáhněte aplikaci na požadované místo. Zdvihněte prst.

Přečtěte si více

Jak zobrazit skryté ikony?

Zobrazení nebo skrytí ikon na ploše

Klikněte pravým tlačítkem na plochu (nebo ji stiskněte a podržte), přejděte na Zobrazení a pak zaškrtněte nebo zrušte zaškrtnutí políčka Zobrazit ikony na ploše.
Jak dostat koš na plochu? Tady je postup, jak v Windows 10 získat koš na ploše:

  1. Vyberte tlačítko Start  a pak vyberte Nastavení .
  2. Vyberte motivypřizpůsobení > > Nastavení ikon na ploše.
  3. Zaškrtněte políčko Koš > Použít.

Kde najít ikony?

Zdroje ikon zdarma

  1. Flaticon. Přes 2 miliony vektorových ikon v různých stylech, setříděných do tematických souborů, snadné vyhledávání, možnost editování.
  2. Freepik. Ikony si tu můžete stáhnout ve formátu .
  3. Icon Store.
  4. Vektorové obrázky.
  5. The Noun Project.
  6. Symboly pro sociální sítě
Kde jsou ikony? U většiny telefonů se systémem Android najdete ikonu Více možností v panelu nabídky: U některých zařízení je ikona Více možností fyzickým tlačítkem na telefonu a není součástí obrazovky. Na různých telefonech může ikona vypadat rozdílně.

Jak uložit ikonu na plochu?

Klikněte na zámek nacházející se v adresním řádku nalevo od adresy a držte tlačítko myši stisknuté. Přesuňte ukazatel myši na plochu a poté uvolněte tlačítko myši. Tím se vytvoří zástupce této stránky. Jak uložit nastavení ikon na ploše? TIP: Windows si ukládají rozložení ikon na ploše, samozřejmě že ano. Dělají to ale většinou jenom při odhlášení, což může také znamenat, že o rozložení vás může připravit pád systému. Je dobré vědět, že by mělo stačit minimalizovat okna (nebo alespoň aktivovat ploch) a stisknout F5 – tím dojde k uložení.

Jak dát aplikaci na plochu PC?

Vyberte Start , posuňte se k aplikaci, kterou chcete připnout, a pak aplikaci stiskněte a podržte (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem). Vyberte Další > Připnout na hlavní panel. Pokud jde o to, jak zmensit ikony na pocitaci? Pokud chcete změnit velikost ikon na ploše, klikněte pravým tlačítkem (nebo stiskněte a podržte) plochu, přejděte na Zobrazení a pak vyberte Velké ikony, Střední ikony nebo Malé ikony.

Jak zmensit ikony na obrazovce?

Pokud chcete změnit velikost ikon na ploše, klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) na ploše, přejděte na Zobrazita pak vyberte velké ikony, Střední ikonynebo malé ikony.

By Howe

Jak zmensit ikony na iphone? :: Jak si stáhnout hru do notebooku?
Užitečné odkazy