Domovská stránka > J > Jak Odblokovat Mobilní Telefon?

Jak odblokovat mobilní telefon?

Zablokované telefony s Androidem

V takovém případě se zkuste na počítači přihlásit pod svůj Google účet a použít nástroj „Najdi moje zařízení“. Dokáže odblokovat či zablokovat telefon nebo jej v případě nouze uvede do továrního nastavení.

Přečtěte si více

Jak zrušit automatické heslo?

„Nástroje“ → „Předvolby“ → „Soukromí“ → „Uložená hesla“, kde si již zvolíte vám vyhovující nastavení. Pro odstranění zobrazovaného hesla klikněte na „Vymazat hesla“, případně také smažte soubory cookies ve vašem prohlížeči. Jak smazat přihlašovací údaje na seznamu?

Odstranění automaticky vyplňovaného jména

  1. Jako časové období mazání zvolte "Vše".
  2. Zatrhněte políčko "Historii formulářů a hledání".
  3. Volbu potvrďte tlačítkem Vymazat.

Jak vymazat hesla z počítače?

Do pole pro vyhledávání napište »netplwiz« a spusťte nalezený příkaz. V otevřeném okně »Uživatelské účty« vyberte uživatelský účet, u kterého si přejete vypnout zadávání hesla při přihlašování do Windows a zrušte zatržení u položky »Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo«. Podle toho, jak se dostat do stareho telefonu? Najděte si aplikaci přes počítač.

Stačí zadat jméno aplikace do pole vyhledávání, a pak kliknout na “Hledat.” Jakmile aplikaci najdete, klikněte na“Koupit”, a poté na“Instalovat”. Ze seznamu registrovaných zařízení vyberte svůj telefon. Aplikace bude automaticky odeslána do zařízení, kde se následně nainstaluje.

Podle toho, jak dat telefon do továrního nastavení bez hesla?

Stiskněte a držte tlačítko pro zvýšení hlasitosti a následně zařízení zapněte tlačítkem napájení. Pokud se zobrazí (většinou textová) nabídka, použijte tlačítka pro nastavení hlasitosti pro výběr režimu konzole pro zotavení (Recovery, Recovery mode, …) či smazání dat (Wipe data). Jak zjistit gesto na telefonu? Propojení s Google účtem

Klepněte na tlačítko ve spodní částí displeje a přejděte k možnosti Zadejte podrobnosti účtu Google. Poté vyplněte své primární přihlašovací údaje – tedy Gmail a heslo. Problém se bude řešit buď tak, že vám Google pošle e-mail, nebo si rovnou budete moci zvolit nové odemykací gesto.

Jak zobrazit heslo na seznamu?

V menu přejděte do Nastavení a v horní části stránky v sekci Automatické vyplňování klikněte na možnost "Hesla". V části Uložená hesla klikněte u potřebného hesla v pravo na ikonku očíčka. Následně můžete být požádáni o zadání hesla k vašemu uživatelskému účtu Windows. Pokud ano, zadejte jej a potvrďte. Lidé se také ptají, jak zobrazit hesla v safari? Zobrazení hesel uložených v Safari

Otevřete Safari. V nabídce Safari zvolte Předvolby a klikněte na Hesla. Přihlaste se pomocí Touch ID nebo zadejte heslo k uživatelskému účtu. Heslo můžete také ověřit pomocí Apple Watch se systémem watchOS 6 nebo novějším.

Tak jak zjistit heslo k počítači?

Na přihlašovací obrazovce zadejte název svého účtu Microsoft, pokud už není zobrazený. Pokud máte na počítači více účtů, zvolte ten, který chcete resetovat. Pod textovým polem pro heslo vyberte Zapomenuté heslo. Postupujte podle pokynů k resetování hesla.

By Oak

Jak povolit vyskakovací okna Google Chrome? :: Jak odstranit heslo při startu Windows 10?
Užitečné odkazy