Domovská stránka > J > Jak Na Favicon?

Jak na favicon?

Vložení ikonky webu do webových stránek

V editoru webových stránek kliknete na tlačítko „Šablona webu“ a z její nabídky vyberete možnost „Pokročilé nastavení“. V okně, které se vám otevře najdete v horní pracovní liště část „Nástroje pro Webmastery“. Zde kliknete hned na první možnost „Ikona stránek (Favicon)“.

Přečtěte si více

Jak skrýt ikony na ploše?

Zobrazit / skrýt ikony

Řešení je jednoduché - klikněte pravým tlačítkem myši na pracovní plochu a klikněte na Pohled. Poté zaškrtněte poslední možnost, show ikony na ploše. Pokud máte přeplněnou pracovní plochu a chcete skrýt své ikony, zrušte její zaškrtnutí opětovným kliknutím.
Jak vytvořit ikonu pro rychle vypnutí počítače? Jak vytvořit ikonu pro rychlé vypnutí počítače

  1. Klikněte do volného místa na pracovní ploše počítače a z kontextové nabídky zvolte »Nový | Zástupce«.
  2. Do pole »Zdejte umístění položky:« napište příkaz »shutdown /s /t 0« a pokračujte tlačítkem »Další«.
  3. Vyplňte název zástupce a klikněte na tlačítko »Dokončit«.

Jak zmensit ikony na iphone?

Ikony na ploše iPhonu, iPadu nebo iPodu touch jsou zvětšené

  1. Pokud na ploše kvůli zvětšení nevidíte ikonu Nastavení, klepněte třemi prsty dvakrát na displej. Tím zobrazení zmenšíte.
  2. Zvětšení vypnete tak, že přejdete do Nastavení > Zpřístupnění > Zvětšení a klepnutím vypnete volbu Zvětšení.
Jak obnovit zmizelé ikony v oznamovací oblasti? Pokud je chcete obnovit, klikněte nejprve pravým tlačítkem do oznamovací oblasti a z kontextové nabídky zvolte příkaz »Upravit ikony oznamovací oblasti«. Ve stejnojmenném okně poté můžete nastavit, které ikony budou zobrazené, a které naopak zůstanou skryté.

Jak obnovit ikony na ploše Iphone?

Obnovení uspořádání ikon

  1. Prvně otevřeme Nastavení
  2. Zde přejdeme do kolonky Obecné
  3. Poté sjedeme úplně dolů
  4. Tady zvolíme předposlední možnost Obnovit.
  5. Z vyobrazených možností vybereme Obnovit uspořádání plochy.
A další otázka, jak uložit nastavení ikon na ploše? TIP: Windows si ukládají rozložení ikon na ploše, samozřejmě že ano. Dělají to ale většinou jenom při odhlášení, což může také znamenat, že o rozložení vás může připravit pád systému. Je dobré vědět, že by mělo stačit minimalizovat okna (nebo alespoň aktivovat ploch) a stisknout F5 – tím dojde k uložení.

Jak změnit velikost ikon na hlavním panelů?

Stiskněte a podržte nebo klikněte pravým tlačítkem myši na libovolné prázdné místo na hlavním panelu a pak vyberte Nastavení hlavního panelu. V nastavení hlavního paneluse posouváním zobrazíte možnosti přizpůsobení, velikosti, výběru ikon a dalších možností. Pokud jde o to, co je to ikona? Slovo ikona pochází z řeckého výrazu EIKÓN a znamená obraz. Do češtiny bylo přejato z církevní slovanštiny a označuje zcela specifickou kategorii pravoslavného náboženského obrazu. Ikona bývá zpravidla namalována na stěně či na dřevěné desce, existují však i další techniky, které tuto škálu značně rozšiřují.

Jak udělat zástupce Tento počítač?

Pokud chcete vytvořit zástupce na ploše, otevřete Průzkumníka souborů, vyberte Tento počítačv levém podokně a přetáhněte ho na plochu.

By Conias Imaman

Jak přetáhnout kontakty z telefonu na SIM? :: Kde je ikona Tento počítač?
Užitečné odkazy