Domovská stránka > J > Jak Přepnout Messenger Do Češtiny?

Jak přepnout Messenger do češtiny?

Změna nastavení jazyka na Facebooku:

  1. Klepněte na Facebooku na vpravo nahoře.
  2. Posuňte se dolů a klepněte na Jazyk.
  3. Vyberte jazyk, ve kterém chcete Facebook zobrazit.

Přečtěte si více

Také, jak obnovit messenger?

To se dělá v prohlížeči v Nastavení. Odtud se dostanete do karty „Vaše informace na Facebooku“ (je vlevo v horní části obrazovky). Nyní zvolíte možnost „Stažení vašich informací“. Vyskočí na vás nabídka, kde zakliknete, že chcete stáhnout pouze zprávy. Jak se pripojit na Messenger? S účtem to jde snadno

  1. Spusťte aplikaci Messenger.
  2. Vyplňte vaše telefonní číslo (popřípadě e-mail) a vaše heslo. Poté odklikněte „přihlásit se“.
  3. Proklikejte se dalším nastavením a přizpůsobte si službu podle svých preferencí (bude vám nabízet synchronizaci vašich kontaktů s aplikací a možnost posílat SMS zprávy).

Tak jak vypnout mizející režim messenger?

V tomto případě se také aktivují jiným způsobem – tažením prstem nahoru po obrazovce. Tažením dolů režim vypnete. Kvůli možnosti zneužití režim bude dostupný jen u kontaktů, s nimiž jste propojení. Pokud ho aktivuje druhá strana, můžete si vybrat, jestli chcete pokračovat – účast musíte odsouhlasit. Lidé se také ptají, jak vypnout upozorneni na messengeru? Chcete-li vypnout veškerá upozornění, klikněte po spuštění Messengeru (stránka Chaty) na svůj profilový obrázek vlevo nahoře. Vyberte kategorii Upozornění a zvuky. Posuňte tlačítko u Zapnuto (u iPhonu klepněte vedle Nerušit). Vyberte dobu vypnutí upozornění a potvrďte.

Jak nastavit v Messengeru jazyk?

Jak se nastavuje jazyk v messengeru? Mám tam angličtinu. Díky Messenger si bere nastavení jazyku přímo z jazyku telefonu. Musíš si ho přepnout do češtiny. Jak pracovat s Messengerem? Po spuštění aplikace se ukazují všechny chaty najednou na první záložce. Pokud zvolíte druhou záložku, uvidíte, kdo z vašich kontaktů FB Messenger používá. Navíc se přepnete na Aktivní a spatříte, kdo je právě online a jakým způsobem (přes webový prohlížeč, či z mobilu).

Podle toho, jak vratit zpet smazané zprávy na messengeru?

Pokud chcete obnovit pouze smazané zprávy z Facebooku, jednoduše přepněte na tlačítko „Zobrazit pouze smazané položky“, pak si nyní můžete prohlédnout všechny smazané zprávy. Vyberte a zaškrtněte položky, které upřednostňujete, a poté klikněte na tlačítko „Obnovit“. Jak zobrazit odebranou zprávu? Ne, odstraněné zprávy a konverzace si nemůžete zobrazit. Odstraněním zprávutrvale odeberete ze svého seznamu chatů. Mějte na paměti, že odstraněním zprávy nebo konverzace ze svého seznamu chatů zprávu neodstraníte ze seznamu chatů osoby, se kterou jste chatovali. Zjistěte, jak odebrat poslanou zprávu.

Tak jak obnovit galerii na messengeru?

Chcete-li získat smazané fotografie, musíte si vybrat fotografie aplikace, knihovnu fotografií a fotoaparát. Klepněte na Next pokračovat. Nakonec na obrazovce uvidíte všechny smazané fotografie. Vyberte obrázky, které chcete obnovit a klikněte na Recover stáhnout je.

By Pacheco

Co delat kdyz se mi nejde prihlasit na Messenger? :: Kde je umístěna nabídka Start?
Užitečné odkazy