Domovská stránka > J > Jak Najít Control Panel?

Jak najít Control Panel?

Potáhněte prstem směrem od pravého okraje obrazovky, klepněte na Hledat (nebo pokud používáte myš, přejděte do pravého horního rohu obrazovky, sjeďte dolů a klikněte na Hledat), do vyhledávacího pole zadejte Ovládací panely a pak klepněte nebo klikněte na Ovládací panely.

Přečtěte si více

Jak se dostat do ovládacího panelu?

Jak otevřít Ovládací panely ve Windows 10

Napište do něj výraz »ovládací« a z výsledků hledání spusťte aplikaci »Ovládací panely«. Další možnost jak spustit Ovládací panely je použít klávesovou zkratku [Windows]+[R] a do pole Otevřít: napsat příkaz »control«. Příkaz potvrďte klávesou [Enter] nebo tlačítkem »OK«.
Kde najdu panel nástroje? Do pole pro vyhledávání na hlavním panelu Windows napište výraz »nástroje«. Z výsledků hledání spusťte ovládací panel »Nástroje pro správu«.

Jak odemknout hlavní panel?

Zamknutí a odemknutí hlavního panelu

Stiskněte a podržte libovolné prázdné místo na hlavním panelu (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem), vyberte Nastavení hlavního panelu a pak zapněte možnost Uzamknout hlavní panel.
Jak se dostat do nastavení ve Windows 10? Zkuste otevřít aplikaci Nastavení některým z následujících způsobů:

  1. Klikněte na ikonu Start a vyberte možnost Nastavení.
  2. Klikněte na ikonu Start, zadejte Nastavení a vyberte patřičnou aplikaci ze seznamu.
  3. Pravým tlačítkem myši klikněte na ikonu Start a v nabídce vyberte možnost Nastavení.

Jak spustit nastavení Windows?

Otevření Nastavení pomocí klávesové zkratky

Nejrychlejší způsob jak spustit aplikaci Nastavení na desktopu je pomocí klávesové zkratky [Windows]+[I].
Také, jak otevřít programy a funkce? Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte Ovládací panely a ve výsledcích vyberte Ovládací panely. Vyberte Programy > Programy a funkce.

Co znamená Uzamknout hlavní panel?

Pokud máte na hlavním panelu všechny zástupce programů (ikony) a další již nechcete přidávat, můžete si tuto „lištu“ zamknout. Stačí na ni kliknout pravým „myšítkem“ a zvolit „Uzamknout hlavní panel„. Pokud byste v budoucnu chtěli nějakou tu další ikonku přidat, stejně tak panel odemknete. Ve kterém dialogovém okně ovládacích panelu lze ve Windows 10 změnit standardní formát data čísla nebo měny? Klikněte na tlačítko Start a pak klikněte na Ovládací panely. Klikněte na Změnit datum, čas nebo formáty čísel. Zobrazí se dialogové okno Oblast. Na kartě Formáty vyberte v rozevíracím seznamu formát, který chcete změnit.

Můžete se také zeptat, jak zobrazit panel nástrojů?

Klikněte pravým tlačítkem na panel nástrojů Rychlý přístup a v místní nabídce vyberte Přizpůsobit panel nástrojů Rychlý přístup . V části Přizpůsobit panel nástrojů Rychlý přístup vyberte příkaz, který chcete přesunout. Vyberte šipku Nahoru nebo Přesunout dolů .

By Rhine

Kde je panel nástrojů ve Wordu? :: Jak zapnout sluchátka iPhone?
Užitečné odkazy