Domovská stránka > J > Jak Skrýt Hlavní Panel?

Jak skrýt hlavní panel?

Automatické skrývání hlavního panelu

Stiskněte a podržte nebo klikněte pravým tlačítkem myši na libovolné prázdné místo na hlavním panelu, vyberte Nastavení hlavního panelu a pak zapněte možnost Automaticky skrýt hlavní panel v režimu plochy nebo Automaticky skrýt hlavní panel v režimu tabletu (nebo obojí).

Přečtěte si více

Jak odebrat počasí z hlavního panelu?

Krok 1: Proveďte klepněte pravým tlačítkem myši na prázdném místě na hlavním panelu vyberte Novinky a zájmy a potom klepněte na tlačítko vypnout možnost odstranit informace o počasí, zprávy a zájmy. Jak vypnout oznameni Windows? Nastavení centra akcí můžete kdykoli změnit v aplikaci Nastavení.

  1. Vyberte Start a pak vyberte Nastavení .
  2. Vyberte Systémové > oznámení & akce.
  3. Proveďte kteroukoli z následujících akcí: Zvolte, jestli se mají zobrazovat oznámení na zamykací obrazovce. Zapněte nebo vypněte tipy, triky a návrhy při používání Windows.

Také, jak vypnout zajmy ve windows 10?

Funguje to tak, že kliknete pravým tlačítkem na Hlavní panel, a poté zvolíte »Novinky a zájmy/Vypnout«. Tak by mělo skončit zobrazování aktuálního počasí na Hlavním panelu Windows 10. Také, jak nastavit hlavní panel? Podržte první tlačítko myši a přetáhněte ukazatel myši na místo na obrazovce, kam chcete umístit hlavní panel. Hlavní panel lze umístit například svisle na pravé straně obrazovky. Jakmile přesunete ukazatel myši na místo na obrazovce, kam chcete umístit hlavní panel, uvolněte tlačítko myši.

Jak zobrazit hlavní panel?

Klepněte na možnost „Hlavní panel“ v hlavním panelu a v okně Vlastnosti nabídky Start. Když to vezmeme v úvahu, jak změnit vzhled hlavního panelu windows 10? Změňte barvy, které se Windows a aplikacích, výběrem režimu, který je Světlý,Tmavý neboVlastní. Přizpůsobte si barvy tlačítka Start a hlavního panelu (tato možnost je dostupná jenom v případě, že jako svou barvu Windows nebo Vlastní). Zvolte barvy motivu, které budou kontrastovat s tapetou a Windows barvy.

Jak oddělat počasí z lišty?

Klikněte pravým tlačítkem myši na hlavní panel, vyberte volbu Novinky a zájmy a zde zvolte Vypnout. Je možné si tam nastavit i ikonu počasí, která je malá, ale pak není vidět ani teplota ve stupních Celsia, ale jen třeba sluníčko nebo mráček, tak to moc vypovídající hodnotu nemá. Jak vypnout zajmy? Postupujte podle těchto tří jednoduchých kroků.

  1. Nejprve klepněte pravým tlačítkem kdekoli na hlavním panelu v Windows 10.
  2. Dále klikněte nebo najeďte myší nad Zprávy a zájmy.
  3. Nakonec kliknutím na „vypnout“ skryjte widget Zprávy a zájmy.

Můžete se také zeptat, jak odepnout informační kanál z hlavního panelů?

Stačí kliknout pravým na hlavní panel, Novinky a zájmy, Vypnout.

By Bland

Jak smazat všechny emaily najednou seznam? :: Jak legalizovat Windows 7?
Užitečné odkazy