Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Složku Záložek?

Jak vytvořit složku záložek?

Klikněte na Záložky a poté úplně vespod na záložkySpráva záložek. Klikněte pravým tlačítkem myšiZa podržení klávesy control klikněte na složku, uvnitř které si přejete vytvořit novou složku a z nabídky zvolte Nová složka.... V dialogovém okně Přidat složku záložek zadejte název a případně popis této nové složky.

Přečtěte si více

Podle toho, jak obnovit listů záložek?

Pokud jste pro rychlý přístup ke svým oblíbeným záložkám používali lištu záložek a lišta vám nyní zmizela, možná jste vypnuli její zobrazování. Jak jeji zobrazování opět zapnout: Klikněte pravým tlačítkem myši na lištu navigace kamkoli mimo textové pole a z kontextové nabídky zvolte Lišta záložek. Můžete se také zeptat, jak skryt lištu záložek? Spusťte Chrome, klikněte na ikonu nabídky, přejděte na „Záložky“ a poté klikněte na „Zobrazit panel záložek“. Případně můžete stisknout Ctrl + Shift + B (v systému Windows) nebo Command + Shift + B (v systému macOS).

Jak zobrazit lištu?

Jak zobrazit lištu záložek prohlížeče Chrome

  1. Otevřete Chrome.
  2. Klikněte nebo klepněte na tlačítko hlavní nabídky, které představují tři tečky v pravém horním rohu okna prohlížeče.
  3. Vyhledejte sekci Vzhled, která obsahuje možnost Zobrazit lištu záložek, doprovázenou zaškrtávacím políčkem.
Jak zobrazit lištu záložek ve Firefoxu? Zobrazení Hlavní nabídky nebo Lišty záložek
  1. Klikněte na tlačítko nabídky. , zvolte Další nástroje… a poté Nastavení tlačítek a lišt….
  2. Ve spodní části okna klikněte na rozbalovací nabídku Nástrojové lišty a zaškrtněte lištu, kterou si přejete zobrazit.
  3. Klikněte na tlačítko Hotovo.

Jak otevřít Záložky?

Tento příkaz můžete učinit pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + T (Windows) nebo Command + Shift + T (macOS). Lze jej ale vyvolat také po klepnutí pravým tlačítkem do horního okna Chrome a klepnout na možnost “znovu otevřít zavřenou kartu”. Jak obnovit horní lištu? Lištu panelu nástrojů lze obnovit pomocí povelu Standardní lišta, který vyvoláte tak, že na horní nástrojové liště, na které jsou uvedeny nabídky Soubor, Nastavení, Adresář, Účetnictví atd., zvolíte pravé tlačítko myši. Objeví se místní nabídka, ve které zvolte povel Standardní lišta. Dojde k obnovení lišty.

Pokud jde o to, jak uložit záložky z google chrome?

Pokud se rozhodnete používat jiný prohlížeč, můžete do něj z Chromu všechny své záložky přenést.

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  3. Vyberte Záložky. Správce záložek.
  4. V horní části klikněte na ikonu možností Exportovat záložky.
Jak uložit záložky? Otevřeme nabídku v pravém horním menu, zvolíme “Záložky” -> “Správce záložek” (alternativně přes Ctrl + Shift + O ). Na nově otevřené kartě klikneme na nabídkové menu v modrém pruhu a vybereme „Exportovat záložky“. Zde už jen vyberte kam chcete HTML soubor se záložkami uložit.

Jak přidat web do oblíbených?

Otevřete Microsoft Edge a přejděte na web, který chcete přidat do oblíbených položek. Na panelu Adresa vyberte tlačítko Přidat tuto stránku k oblíbeným položkám. Přejmenujte oblíbenou položku (pokud chcete) nebo zvolte jinou složku, do které ji chcete uložit, a pak vyberte Hotovo.

By Nathaniel Pecha

Co to je maska podsítě? :: Jak zobrazit panel Oblíbené položky?
Užitečné odkazy