Domovská stránka > K > Kdo Muze Videt Moji Historii?

Kdo muze videt moji historii?

Vaše aktivita může být stále viditelná

weby, které navštěvujete (včetně reklam a zdrojů na těchto webech), weby, ke kterým se přihlašujete, váš zaměstnavatel či škola, případně provozovatel sítě, kterou používáte, váš poskytovatel internetových služeb.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak se podívat na smazanou historii?

Otevřete Google Chrome. Klikněte na Více Možnosti - tři svisle zarovnané tečky v pravém horním rohu okna. Navigovat do Dějiny a v levém rozbalovacím seznamu uvidíte naposledy zavřené stránky. Kam se ukládá historie Google Chrome? Tyto další typy dat můžete smazat samostatně: Historie vyhledávání a další aktivita na Googlu: Vyhledávání a další aktivita ve službách Google se ukládá do vašeho účtu Google.

Jak najít historii vyhledávání?

K historii se dostanete pomocí stisku kláves Ctrl + H. Je to úplně stejné jako u Internet Explorer. Případně můžete kliknout na nabídku v pravém horním rohu prohlížeče a následně vybrat možnost "Historie". Zobrazte si historii Google vyhledávání prohlížeče. Jak obnovit historii v Google Chrome? Obnovit smazanou historii z Google Chrome: otevřete koš a zkontrolujte, zda tam byly uloženy smazané soubory historie. Pokud ano, vyberte je a poté stiskněte Obnovit z kontextové nabídky. Pokud ne, možná jste trvale smazali historii prohlížení.

Když to vezmeme v úvahu, jak zobrazit historii anonymního okna?

Při standardním nastavení se vám v rozevíracím okně zobrazí seznam naposledy zavřených záložek. Pokud však potřebujete zobrazit stránky, které jsou ještě starší, pak vyberte možnost Full History – pak se vám totiž zobrazí veškeré stránky, které jste v anonymním režimu prohlížeče Google Chrome navštívili. Tak co znamená anonymní prohlížení? Co se při anonymním prohlížení děje

Chrome neukládá historii prohlížení, soubory cookie, data webů ani informace zadané do formulářů. Stažené soubory a vytvořené záložky budou zachovány. Aktivita není skryta před weby, které navštěvujete, před zaměstnavatelem či školou ani před poskytovatelem internetových služeb.

Jak zrušit anonymní režim?

Pokud v anonymním okně otevřete jinou kartu, bude se i nadále spouštět v soukromém prohlížení. Chcete-li anonymní režim v Chromu pro Android vypnout, klepněte na Přepínač záložky ikona vpravo nahoře v aplikaci Chrome a klepněte na Zavřít zavřete všechny otevřené karty inkognito. Jak zjistit historii na seznamu? Historie prohlížení

  1. Stačí v pravém dolním rohu displeje ťuknout na tlačítko a vybrat možnost Historie.
  2. Zobrazí se vám seznam navštívených stránek.
  3. Kliknutím na položku v historii si stránku otevřete.

Jak obnovit smazanou historii Safari?

Chcete-li obnovit náhodně ztracené Safari na iPhonu klikněte Historie Safari, procházejte a vyberte všechny omylem smazané Safari na iPhone. Tuto metodu můžete také použít, pokud hledáte, jak zkontrolovat historii na iPadu poté, co jste jej smazali.

By Evander

Jak obnovit smazanou historii v mobilu? :: Co dělat když telefon odesílá MMS Namísto SMS?
Užitečné odkazy