Domovská stránka > K > Kolik Stojí Oprava Obrazovky Na Notebooku?

Kolik stojí oprava obrazovky na notebooku?

V případě prasklé, nebo mechanicky poškozené obrazovky provádíme opravu výměnou. Nabízíme nové obrazovky, nebo levnější repasované obrazovky bez poškození vždy se zárukou. Ceny nových obrazovek se pohybují většinou od 2500,- Kč do 3500,- Kč, dle rozměru obrazovky. Ceny repasovaných jsou o cca 40% nižší.

Přečtěte si více

Jak vyměnit displej na notebooku?

U většiny modelů notebooků se k displeji dostanete demontáží předního krytu - rámečku LCD displeje. Odšroubujte všechny potřebné šrouby předního krytu. Šrouby nejčastěji najdete pod gumovými krytkami. Kryt displeje opatrně odejměte. Také, jak rozebrat monitor u notebooku? Oddělení přišroubovaných/lehce oddělitelných krytů

Můžeme tak získat i přístup ke konektoru displeje a můžeme tedy oddělit displej bez nutnosti rozpůlení notebooku. Po odstranění krytů také můžeme získat přístup ke šroubkům, které drží klávesnici, tedy pak můžeme oddělit snadno i ji.

Kolik stojí oprava touchpadu?

V případě špatného touchpadu a jeho výměna se řadí mezi lehčí opravy této závady. Cena běžných modelů touchpadů se pohybuje od 790,- do 1. 290,- u High-end modelů může být cena vyšší. Závada může být i projevem polití notebooku, cena se určuje dle míry poškození. Jak si sám vymenit displej? Postup výměny

  1. Odstraňte prasklé sklo. Pomocí šroubováku budete muset celý telefon rozmontovat. Displej drží k telefonu dvěma bočními pásky, které musíte také odstranit.
  2. Vložte nové sklo. Nové sklo by mělo těsně přiléhat ke zbytku vašeho telefonu. Nejprve je ale potřeba odstranit vnitřní ochranu skla.
  3. Složte telefon.

Podle toho, kolik stojí výměna displeje samsung?

Typ opravyDoba expresní opravyZákladní Cena
Výměna LCD displeje a dotyku Samsung Galaxy A50 (A505)60 min2790 Kč
100% originál, kvalita servicepack
Výměna LCD displeje (druhovýroba) Samsung Galaxy A50 (A505)60 min2390 Kč
originál, refubrished (bez rámu)
Kolik stojí oprava displeje na Samsungu?
J3 2016 (J320) oprava prasklého skla displeje1400,- CZK
A3 2017 (A320) oprava prasklého skla displeje1500,- CZK
A5 (A500) oprava prasklého skla displeje1500,- CZK
A5 2016 (A510) oprava prasklého displeje1550,- CZK
A5 2017 (A520) oprava prasklého displeje1690,- CZK

Co je to LCD monitor?

Displej z tekutých krystalů (častěji Displej z kapalných krystalů , Liquid Crystal Display, LCD) je tenké a ploché zobrazovací zařízení skládající se z omezeného (velikostí monitoru) počtu barevných nebo monochromatických pixelů seřazených před zdrojem světla nebo reflektorem. Jak se čistí notebook? Do teplé mýdlové vody ponořte utěrku. Poté z utěrky vytlačte většinu vody, tak aby z ní nic nekapalo. Vlhkou utěrkou otřete horní i spodní kryt notebooku. Dávejte si pozor hlavně na chladící otvory.

Jak si vyčistit klávesnici u notebooku?

Všechny mechanické klávesnice naproti tomu mají odstranitelné klávesy. Udělat to lze pomocí šroubováku nebo špachtličky, ale vážně byste to neměli takto dělat. Abyste zabránili poškození, existují speciální nástroje – kleště na vyndávání kláves. Pokud jsou klávesy opravdu špinavé, zvažte odmočení přes noc.

By Schild

Kolik stojí výměna disku? :: Jak dlouho trva vymena baterie na iPhone?
Užitečné odkazy