Domovská stránka > N > Na Co Je Dobrý Icloud?

Na co je dobrý iCloud?

iCloud usnadňuje sdílení fotek, souborů, poznámek a dalšího s přáteli a rodinou. Anebo si iPhone, iPad nebo iPod touch můžete zálohovat i pomocí iCloudu. iCloud zahrnuje bezplatný e‑mailový účet a 5 GB úložiště zdarma pro vaše data. Pokud chcete větší úložiště a další funkce, můžete si pořídit předplatné iCloud+.

Přečtěte si více

Co je to iCloud?

iCloud pomáhá uchovávat nejdůležitější informace (například fotky, soubory, zálohy apod.) v bezpečí, v aktuálním stavu a tak, aby byly k dispozici na všech vašich zařízeních. Je součástí každého zařízení Apple a každý uživatel má pro začátek k dispozici 5 GB úložného prostoru. Lidé se také ptají, jak zrusit placeni icloud? Nejprve otevřete Předvolby systému a klikněte na „Apple ID“. V nastavení Apple ID vyberte na postranním panelu „iCloud“ a poté klikněte na „Spravovat“. Vyberte „Upravit plán úložiště“. Na stránce „Upgradovat úložiště iCloud“ klikněte na tlačítko „Možnosti downgradu“.

Jak se dostat k Fotkam na iCloudu?

Zapnutí Fotek na iCloudu

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud.
  2. Klepněte na Fotky.
  3. Jestli je to třeba, klepnutím Fotky na iCloudu zapněte.
Můžete se také zeptat, jak získat icloud? Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud. Zapněte iCloud Mail (nebo Mail) a potom podle pokynů na obrazovce vytvořte adresu iCloud Mailu.

Když to vezmeme v úvahu, jaké cloudové uložiště?

Nejznámějšími a nejpoužívanějšími cloudy jsou např. OneDrive, Google Disk, iCloud či Dropbox. Cloud většinou je placený; spousta služeb nabízí omezený prostor pro data zdarma, zatímco některé cloudy jsou placené úplně a nenabízejí ani zkušební verzi či bezplatné úložiště. Co všechno se ukládá na iCloud? Vytvořením účtu iCloudu získáte úložiště iCloud Drive, knihovnu fotek na iCloudu (cloudové úložiště fotografií), rodinné sdílení, služby Safari a Klíčenky na iCloudu a další. iCloud je relativně nedávný přírůstek do portfolia Applu.

A další otázka, jak funguje záloha na icloud?

V zásadě totiž nemusíte na nic myslet, nic nastavovat, stačí jenom dodržovat základní pravidlo. Tím je připojení ke stabilní Wi-Fi a naše rada pak mít telefon na nabíječce. Nejčastěji probíhá záloha ve večerních hodinách kdy spíte a máte telefon na nabíječce. Kde je v Iphone iCloud? Kde najdete chybějící soubory

Když iCloud Drive zapnete, všechny dokumenty, které už v iCloudu máte uložené, se automaticky přesunou do iCloud Drivu. Své soubory můžete najít na webu iCloud.com, v aplikaci Soubory v iOS 11 a novějším, v aplikacích Pages, Numbers a Keynote nebo v aplikaci iCloud Drive v iOS 10 a iOS 9.

Jak zvětšit místo na iCloud?

Pojdmě si tedy ukázat, jak navýšit úložiště iCloud.

  1. Klepněte na Nastavení > vaše jméno > iCloud > Spravovat úložiště
  2. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo pokud máte již zakoupený nějaký tarif, tak Změnit tarif úložiště
  3. Vyberte si tarif, který Vám bude vyhovovat.
  4. Klepněte na Koupit.
  5. 5GB - máte zdarma ke každému zařízení

By Tavis

Jak se přihlásit do iCloudu? :: Co znamená v SMS JJ?
Užitečné odkazy