Domovská stránka > J > Jak Se Připojit Na Cetin?

Jak se připojit na Cetin?

Na webu www.cetin.cz/vyjadrovani-o-existenci-siti stačí vyplnit jednoduchý formulář - kontaktní údaje, účel žádosti, adresu či parcelní číslo. V řádu minut vám automat vrátí do e-mailu hotové vyjádření se zakreslením stávající sítě.

Přečtěte si více

Jak zavést optický kabel?

Stačí do výkopu k ostatním rozvodům přidat korugovanou trubku a na hranici pozemku ji vyvést v místě plánovaného centra datových rozvodů. Až se bude optická síť natahovat, CETIN vám chráničkou protáhne zákaznický kabel a vy budete moci využívat rychlý internet bez dalších starostí. Kolik stojí zavedení optického kabelů?

TarifRychlost [Mb/s]
DownloadCena měsíčně
5 Mega kabel5300 Kč
15 Mega kabel15400 Kč
25 Mega kabel25500 Kč

A další otázka, co je arc u hdmi?

ARC (Audio Return Channel – kanál pro zpětnou komunikaci) je speciální funkce certifikovaných vysokorychlostních kabelů HDMI, pomocí kterých lze zvuk také odesílat zpět do vysílače. Co je to HDMI ARC? Klasické HDMI přenáší po jednom kabelu zvuk i video. HDMI ARC umožňuje, aby se obraz dostal do televize, ale zvuk směřoval do domácího kina, které má lepší zvuk než reproduktory televize.

Jak nejlepe propojit soundbar s TV?

Soundbar můžete k televizi připojit mnoha způsoby. Můžete použít kabelové připojení pomocí kabelu HDMI nebo optického kabelu. Můžete také použít bezdrátové připojení pomocí Bluetooth nebo Wi-Fi. Také, jaký router na optiku? Pokud od nás máte Pevný internet přes optická vlákna, zřizujeme vám doma zásuvku typu ethernet (RJ-45). Pro připojení pak můžete využít jakýkoliv router s rozhraním ethernet, který se zásuvkou propojíte síťovým kabelem. Router musí mít podporu funkcí PPPoE, NAT a vstupní konektor (WAN) ve formátu RJ-45.

V jakém typu PC sítě se používá optický kabel?

Ethernet (výslovnost iːθərnɛt) je název souhrnu technologií pro počítačové sítě (LAN, MAN) z větší části standardizovaných jako IEEE 802.3, které používají kabely s kroucenou dvojlinkou, optické kabely (ve starších verzích i koaxiální kabely) pro komunikaci přenosovými rychlostmi od 1 Mbit/s po 400 Gbit/s. Co je to pevný internet? Jde o pevné připojení přes kabely telefonního vedení nebo optické kabely. Doma se připojujete díky modemu přes kabel nebo bezdrátově přes Wi-Fi. Jeho výhodou je stabilní rychlost. Pevný internet nemá žádné datové limity.

Co přenáší optický kabel?

Optický kabel umožňuje bezztrátový přenos dat na velké vzdálenosti. Výhodou optických kabelů je také širší přenosové pásmo a tím i rychlejší přenos. Signál přenášený optickými vlákny není náchylný na znehodnocení elektromagnetickým rušením.

By Erleena

Co znamená organický? :: Co je to Vláknová optika?
Užitečné odkazy