Domovská stránka > J > Jak Se Používá Snapchat?

Jak se používá Snapchat?

Snapchat je služba určená ke sdílení fotek-momentek. Pomocí aplikace vyfotíte selfie nebo zachytíte výjimečnou chvíli a jedním kliknutím odešlete kamarádům. Vtip je v tom, že fotky se na telefonu příjemce objeví jen na deset vteřin, potom se automaticky smažou.

Přečtěte si více

Co je to snap?

Snapchat [snepčet] (původně Picaboo) je aplikace primárně používaná k posílání multimediálních zpráv mezi dvěma či více lidmi. Byla vyvinuta společností Snap Inc. konkrétně podnikatelem Evanem Spiegelem, softwarovým inženýrem Bobbem Murphym a Reggie Brown. Aplikaci využívá na 293 milionů aktivních uživatelů. Co je Snap Score? Skóre Snapchat (jinak nazvané Snap skóre) popisuje nasbírané body na základě frekvence interakcí s ostatními uživateli v aplikaci pro zasílání zpráv a sociální sítě.

Jak nastavit češtinu na Snapchatu?

Je to kvuli to ze Snapchat nepodporuje cesky jazyk proto pri vraceni z ciziho jazyka do Cj zustava jazyk ktery byl nastaven pred zmenou na CJ hezky den. Tak co dělat když mi nejde snapchat? Pokud používáte zařízení Android a vaše aplikace Snapchat se neotevře, nedokončí stahování nebo stále havaruje, zkuste zkontrolovat připojení k internetu nebo restartovat zařízení. Pokud ani jeden z nich nefunguje, odstraňte aplikaci a znovu ji nainstalujte.

A další otázka, jak si změnit profilovku na snapchatu?

Je to žlutá ikona s bílým duchem na domovské obrazovce nebo v aplikaci. Snapchat se automaticky otevře na obrazovce fotoaparátu. V případě potřeby otočte fotoaparát. Pokud má váš telefon dva fotoaparáty, můžete mezi nimi přepínat klepnutím na ikonu ve tvaru fotoaparátu v pravém horním rohu obrazovky. Jak oznacit místo na Snapchatu? Na zásuvce s nálepkami klikněte na Umístění a procházejte seznamem nejbližších míst, která Snapchat najde. Poté klikněte na umístění, které chcete přidat, a bude přidáno do vašeho Snapu. Snap můžete také sdílet se svými blízkými nebo ho zveřejnit ve svém příběhu.

Jak získat Plaminky na Snapchatu?

Jinak zopakování pravidel - ikonka plamene se objeví u toho Snapchat kamaráda, se kterým si vzájemně odešlete snapy každých 24 hodin po dobu minimálně 3 dnů. S každým dalším dnem se pak u plamene objeví i číslo, které udává délku streaku ve dnech. Také, kdo vlastní snapchat? Sociální síť Snapchat mladého miliardáře Evana Spiegela se v březnu stane nováčkem newyorské burzy. Aplikace k zasílání videí a fotek, jejíž hodnota je podle různých odhadů 20 až 25 miliard dolarů, chce na burze získat až tři miliardy dolarů.

Jak obnovit chat na Snapchatu?

V takovém případě vyberte "Zprávy Snapchat" Nyní vyberte všechny odstraněné zprávy, které chcete obnovit, a klepněte na tlačítko Obnovit, chcete-li vymazané informace načíst. Vyberte cílovou složku a počkejte, dokud se neobnoví zprávy Snapchat.

By Reece Delson

Kdy byl založen Snapchat? :: Co znamená s na Snapu?
Užitečné odkazy