Domovská stránka > C > Co Je To Červ V Pc?

Co je to červ v PC?

Počítačoví červi jsou zákeřné viry, které se snaží nakazit co největší množství počítačů. Také mohou výrazně zpomalit váš počítač nebo způsobit jiné škody. Nestaňte se obětí malware!

Přečtěte si více

Podle toho, jak se projeví vir v počítači?

Počítačový vir si v podstatě bere vaše data jako rukojmí a vyhrožuje, že pokud nezaplatíte, nejen že se k datům už nedostanete, ale také o ně definitivné příjdete, např. vymazáním. Zničení dat - Nejhorší varianta pro uživatele počítače. Vir se neptá a rovnou likviduje data na pevném disku. Kdo daroval trojského koně? Řekové se do války vypravili poté, co syn trójského krále Paris unesl Helenu, manželku spartského krále Meneláa. Nejslavnějším řeckým bojovníkem byl Achilles, vůdcem Trójanů Hektór. Řekové nakonec zvítězili pomocí lsti, kdy obyvatelům Tróje darovali dřevěného koně (trójský kůň neboli danajský dar).

Lidé se také ptají, kdo zabil achillea?

Achilles je syn bohyně Thetis a krále Pélea a vychován byl kentaurem Cheirónem. Zabil nejudatnějšího obhájce Tróji Hektóra, a tím pomstil smrt svého milence Patrokla. Sám však zemřel brzy poté zásahem Paridova šípu do své paty, která byla jeho jediným zranitelným místem. Kde se nachazi Troja? Trója (anglicky Troy, chetitsky Truwisa, řecky Τροία, Τρῳάς, Τροίη, Ίλιον, latinsky Trōia nebo Īlium, turecky Truva nebo Troia) bylo jednak skutečné, jednak bájné město na území dnešního Turecka v západní Malé Asii. Přesné umístění je na západním pobřeží v kraji zvaném Troas, pahorek Hisarlik.

Kdo vymyslel danajský dar?

Prozíravější Trójané navrhovali, aby se kůň spálil, a věštec Laokoon varoval: „Nikdy nevěřte Řekovi, ani když vám přináší dary." Nechtěný dárek, který se zpočátku může jevit i jako výhra, ale brzy se z něj vyklube pohroma. První danajský dar se podle básníka Homéra objevil u Tróje neboli Ilionu. A byl to dřevěný kůň. Kdo byli Danaové? Kdo byli Danaové? Dopodrobna ji ve svých eposech popsal Homér, který taky pro Řeky používal jméno Danaové. Danaos, syn egyptského boha Béla, byl pánem Libye a Argu a praotcem kmene Danaů. A nebojácní Danaové, tedy Řeci, po mnoho let Tróju obléhali.

Lidé se také ptají, kdo byl v trojskem koni?

Trójský kůň je v řecké mytologii předposlední akt deset let trvající trójské války. Byl to dar, který v sobě ukrýval skupinu vojáků. Skupinka obléhajících Řeků (kteří se u Homéra nazývají Achájové, Danaové) pod vedením Odysseovým se ukryla do velkého dřevěného koně a zbytek odplul do úkrytu. Co je to Odysseus? Odysseus (řecky Ὀδυσσεύς) je hrdina řecké mytologie a jako Ulixes (později i Ulysses) vystupuje též v mytologii římské. Tvoří ústřední postavu Homérova eposu Odysseia, která vypráví o jeho desetiletém bloudění na cestě domů z trojské války, vyhrané díky Odysseovu nápadu s trójským koněm.

Podle toho, jak se říkalo jednookým obrům?

Kyklopové byli obrovští jednoocí netvoři, kteří žili na ostrově stejného jména. Obvykle je pod termínem „Kyklop“ odkazováno na Polyféma, syna Poseidona a Thoose. Právě tohoto Kyklopa se podařilo Odysseovi oslepit a díky tomu se svými druhy unikl z jeho jeskyně.

By Hennebery

Co znamená kdyz vidím jednicky? :: Kdy se píše s SE?
Užitečné odkazy