Domovská stránka > V > V Čem Otevřít Soubor Avi?

V čem otevřít soubor AVI?

Windows Media Player je součástí většiny verzí systému Windows a ve výchozím nastavení by měl být schopen přehrávat většinu souborů AVI. Pokud se soubor AVI nepřehraje v programu Windows Media Player, můžete zkusit nainstalovat balíček K-Lite Codec zdarma.

Přečtěte si více

Co je to AVI?

Audio Video Interleave, známější pod zkratkou AVI, je formát multimediálního kontejneru, uvedený firmou Microsoft v listopadu roku 1992 jako součást multimediální technologie Video for Windows. Soubory typu AVI mohou obsahovat zvukovou i video stopu, což umožňuje synchronní přehrávání videa a zvuku. Jak přehrát soubor media? Deset výborných video a audiopřehrávačů, co přehrají téměř vše

  1. VLC media player 3 – open source.
  2. Media Player Classic Home Cinema 1.7 – open source.
  3. GOM Media Player 2.3 – freeware.
  4. KMPlayer 2019 – freeware.
  5. MediaMonkey 4.1 – freeware.
  6. JetAudio Basic 8.1 – freeware.
  7. Foobar2000 1.4 – open source.
  8. Zoom Player 14.5 – freeware.

Jak přehrát AVI na Mac?

avi se standardně spouští v přehrávači QuickTime. To se však dá jednoduše změnit. Stačí kliknout pravým tlačítkem na příslušný soubor a vybrat Open With/Otevřít v aplikaci a zvolit Other/Jiná (3). Lidé se také ptají, jak přehrávat filmy na mac? Přehrávání souborů

  1. V aplikaci QuickTime Player na Macu otevřete video- nebo audiosoubor.
  2. Přesuňte ukazatel kamkoli na video. Zobrazí se ovládací prvky přehrávání.
  3. Pomocí ovládacích prvků pro přehrávání můžete řídit přehrávání video- nebo audiosouborů. Ovládací prvky můžete jednoduše přesunout přetažením.

Co to je wav?

WAV (případně WAVE) je zkratka a přípona pro zvukový formát Waveform audio file format, který vytvořily firmy IBM a Microsoft pro ukládání zvuku na PC. Jak přehrát video? Pokud máte telefon nebo tablet připojený k televizi, můžete automatické přehrávání ovládat i přes něj.

  1. Připojte mobilní zařízení k televizoru a vyberte video, které chcete přehrát.
  2. Pokud chcete rozbalit frontu a zobrazit nastavení automatického přehrávání, klepněte na ovládací panel ve spodní části obrazovky.

Jak přehrát MP4 ve Windows Media Player?

Program Windows Media Player pro vás nebude přehrávat MP4, protože tento formát tento přehrávač nepodporuje. Pokud chcete přehrávat MP4 v programu Windows Media Player, musíte jej pomocí některých video převodníků převést do jiných formátů. Když to vezmeme v úvahu, jak přehrát soubor cda? Soubory ve formátu CDA lze otevřít s Apple iTunes, VideoLAN VLC media player a jiné audio přehrávače v systému Mac OS, Microsoft Windows založené a Linux.

Může se také zeptat, jak přehrát mkv v mac?

Na trhu existuje mnoho bezplatných video přehrávačů pro Mac. K otevření souborů MKV na Macu můžete použít VLC pro Mac, 5KPlayer, MPlayerX a další. Není třeba měnit formát videa MKV ani používat žádný jiný zásuvný modul.

By Hu

Jak připojit videorekordér k PC? :: Jak upravit fotky v Zoneru?
Užitečné odkazy