Domovská stránka > V > V Čem Otevřít Dll Soubor?

V čem otevřít DLL soubor?

Pokud máte software v počítači, ale stále nemůžete soubor otevřít, měli byste se dostat do kontaktu s vývojářem softwaru daného typu souboru. Nejvíce obyčejný software DLL obsahuje CorelDraw Export/Import Filter a Dynamic Link Library.

Přečtěte si více

Jak zaregistrovat DLL knihovnu?

Regsvr32 je nástroj příkazového řádku, chcete-li registrovat a rušit registraci ovládacích prvků OLE, jako jsou knihovny DLL a ovládací prvky ActiveX v registru systému Windows. Regsvr32.exe je nainstalován ve složce %systemroot%\System32 v systému Windows XP a novějších verzích systému Windows. Jak nainstalovat DLL soubor? V seznamu nabídnutých knihoven zvolte ten DLL soubor, který názvem přesně odpovídá chybějícímu. Zvolte stažení ZIP souboru s odpovídající DLL knihovnou a po rozbalení ji nakopírujte buď přímo do složky programu, který ji vyžadoval, nebo do systémové podsložky Windows.

Co je to knihovna DLL?

DLL (angl. výslovnost [ˌdiːelˈel]; Dynamic-link library, dynamicky linkovaná [připojovaná] knihovna, knihovní modul) je v informatice implementace konceptu sdílených knihoven společnosti Microsoft pro operační systém Microsoft Windows, který je též používán v OS/2. Jde o jeden ze základních prvků struktury Windows. Jak opravit DLL soubory? Metoda 1: Opravte chybějící soubory DLL pomocí nástroje SFC

Krok 1: Přejděte do nabídky „Start“ a spusťte „Příkazový řádek jako správce“. Krok 2: Zadejte „sfc / scannow“ a kliknutím na klávesu „Enter“ spusťte proces skenování. Poté by měl systém automaticky obnovit chybějící soubory DLL.

Kam se ukládají DLL?

Stačí jen trochu více hledat, a brzy zjistíte, že existují weby, kde si tento soubor můžete stáhnout přímo. Pak už jen stačí získaný soubor nakopírovat do programové složky, případně do systémové složky Windows (obvykle »C:WindowsSystem32«). Jak vytvořit .DLL soubor? Nejjednodušší způsob, jak vytvořit knihovny DLL, nebo které zahrnete od třetích stran, je zpřístupnit je do stejného adresáře jako vaše aplikace. Označuje se jako místní nasazení aplikace. Další informace o nasazení najdete v tématu Nasazení v jazyce Visual C++.

By Newhall

Co to je HTML soubor? :: V čem otevřít soubor EPS?
Užitečné odkazy