Domovská stránka > J > Jaký Ssd Na Hry?

Jaký SSD na hry?

I když plánujete SSD jen pro systém a nejnutnější programy, nedoporučujeme kupovat disky s menší kapacitou než 256 GB. Aktuálně je nejlepší poměr cena/výkon pro SSD kolem 500 GB. Čím větší kapacita disku, tím lépe. Použité technologie jsou také důležité.

Přečtěte si více

Také, kam uložit hry na ssd nebo hdd?

Jednoduché, pokud na to máš, tak jedině SSD. I takové WoTko, které z hlediska CPU a GPU běhá prakicky na všem, má na SSD mnohem méně problémů. Takové hry, jako STALKER apod, je na HDD dost opruz. Prostě SSD nezvyšuje většinou SSD, ale šetří nervy. Také, jaký externí disk na hry? VERBATIM GX3 Gaming 2TB, 53682

Tento disk nabízí 2000 GB prostoru a je přímo určen pro gamery. Zaujme tak kromě funkčních vlastností také svým futuristickým designem.

Může se také zeptat, jak vybrat harddisk?

HDD ve formátu 3,5″ jsou určeny pro stolní počítače, NAS, datacentra a servery, zatímco 2,5 palcové varianty patří do notebooků, protože jsou menší. Větší disky jsou samozřejmě levnější, dosahují vyšších přenosových rychlostí a často jsou také odolnější. Jak přesunout WOT na jiný disk? Můžeš přesunout složku s nainstalovanou hrou na druhý disk a pak do původního umístění vytvořit symlink (odkaz). Musí mít stejný název jako měla složka.

A další otázka, co ukladat na ssd disk?

Na SSD má smysl natlačit všechny programy a hry, co se tam vejdou. Minimálně to, co používáš nejčastěji. Vše, co bude na HDD, bude líné jako šnek. Na SSD hodte i vetsinu programu, hlavne ty pouzivane. Může se také zeptat, jaký je nejlepší ssd disk? Jak vybrat SSD disk? Při výběru SSD disku pro váš počítač si všímejte zejména přenosových rychlostí čtení a zápisu dat. Jste-li finančně omezeni, hledejte kompromis mezi cenou a rychlostí přenosu dat.

Kam instalovat hry?

Přejděte do obchodu Microsoft Store. Vyhledejte hru, kterou chcete nainstalovat. Klikněte na ikonu Dostat tlačítko ke stažení a instalaci této hry do vašeho počítače. Jak přesunout hru na externí disk? Klepněte pravým tlačítkem myši na hru, vyberte vlastnosti a poté vyberte ikonu Místní soubory záložka. Ve spodní části této karty klikněte na Přesunout Instalovat složku a vyberte novou složku, do které chcete hru přesunout. Jakmile vyberete složku, klikněte na Přesunout složku zahájit proces.

Jak se používá externí disk?

SSD disk funguje, jak už jsme říkali, na podobném principu, jako USB klíčenky. Neobsahuje žádné pohyblivé součásti, takže není náchylný na otřesy a pády, data také nejsou uložena magneticky, takže odolává magnetickému poli. Jsou lehčí a mají menší spotřebu. Jejich velkou nevýhodou je vysoká cena.

By Rafaellle

Jak vybrat SSD do PC? :: Jaký NVMe disk?
Užitečné odkazy