Domovská stránka > J > Jaký Usb Mikrofon?

Jaký USB mikrofon?

Nejlepší mikrofony k PC

  • Nejlepší celkově Yenkee YMC 1030. Pro náročné Stolní mikrofon vybavený pop filtrem, vhodný pro náročnější uživatele.
  • Nejlepší cena/výkon. Trust GXT 210. Zlatý střed. Levný mikrofon s nastavitelnou výškou, který je vhodný pro hráče nebo komunikaci.
  • Nejlepší levný Yenkee YMC 1020GY. Levný základ.

Přečtěte si více

Co je Smerovy mikrofon?

Mikrofon sloužící k poslechu a nahrávaní akustických signálů vzdálených objektů. Ma univerźalní upevnění a může byt použit jak s dalekohledy tak i s kamerami a pod. Co je to citlivost mikrofonu? Citlivost mikrofonu: je to poměr výstupního napětí mikrofonu (mV) na jednotku akustického tlaku (Pa), který toto napětí vybudil. Udává se v jednotkách (mV/Pa). Vyšší hodnota napětí při tlaku 1 Pa znamená lepší citlivost. Citlivost se někdy uvádí v decibelech (dB).

Jak vybrat bezdrátový mikrofon?

Tento typ mikrofonů se používá hlavně tam, kde je vyžadován volný pohyb zpěváka nebo moderátora. Vysílače se dělí podle použití na ruční, hlavové, klopové a další. Mezi nejvýznamější výrobce bezdrátových mikrofonů patří značky Sennheiser, Shure, Audix nebo AKG. Jak funguje dynamický mikrofon? Dynamické mikrofony fungují na principu elektromagnetické indukce. Elektrický proud je vytvářen pohybem cívky skrze membránu v magnetickém poli, které je vytvořeno permanentním magnetem.

Když to vezmeme v úvahu, jak se naučit mluvit do mikrofonu?

držet mikrofon svisle u úst, mluvit „přes“ mikrofon, ne do mikrofonu. Zvuk bude bez nízkých kmitočtů a příliš úzký. Mluvit na mikrofon metodou „přes hlavici“ je velká pověra a nalezneme ji v několika nejenom českých knihách. Mluvit se má do mikrofonu, ne přes něj. Co to je fantomové napájení? Jsou zařízení, která slouží k napájení kondenzátorových mikrofonů. Jsou určeny pro drátové i bezdrátové mikrofony a vhodné pro použití, pokud tvůj mixážní pult nebo například rekordér nemá phantomové napájení +48V. Mají různé tvary i velikosti a vždy musí být napájené ze sitě nebo bateriemi.

Jak vyzkoušet mikrofon?

Otestování mikrofonu, který už je nainstalovaný:

  1. Ověřte, že mikrofon je připojený k vašemu počítači.
  2. Vyberte Start > Nastavení > System > Sound.
  3. V nastavení zvuku přejděte na Vstup a v části Otestovat mikrofon vyhledejte modrý pruh,který se zvedne a padá, když mluvíte do mikrofonu.
Jak nahrát zvuk z mikrofonu do PC? 1.Jak nahrávat zvuk na počítači
  1. Krok 1 Připojte mikrofon k počítači.
  2. Krok 2 Spusťte záznam zvuku v systému Windows.
  3. Krok 3 Klepněte na tlačítko Začít nahrávat tlačítko.
  4. Krok 4 Pokud ji chcete dokončit, zastavte ji kliknutím na Zastavit nahrávání.
  5. Krok 1 zahájit Hlasový záznamník.

Můžete se také zeptat, jak vybrat pop filtr?

Re: Jaký pop filter? Kup si ten nejlevnější jaký seženeš. Buď ti bude vyhovovat, anebo ten příští budeš vybírat s přesnou představou o tom, co nechceš.

By Gildas Brookover

Kdy prestanou podporovat iPhone 7? :: Jak vybrat Kondenzatorovy mikrofon?
Užitečné odkazy