Domovská stránka > J > Jak Vybrat Kondenzatorovy Mikrofon?

Jak vybrat Kondenzatorovy mikrofon?

Mikrofony s větší membránou lépe snímají basy a jsou méně citlivé k výškám. Mikrofon s menší membránou je zase citlivější na vyšší tóny. Mikrofony můžete u nás v e-shopu vytřídit také podle využití: klopové, pro kamery, pro telefony, pro studio a pro zpěv, reportáž a konference.

Přečtěte si více

Jaký mikrofon pro zpěv?

Vůbec největší zájem je mezi zákazníky v současnosti o FIFINE K669B, který si můžete pořídit za 689 Kč vč. DPH. Pokud vás zajímají spíše nejlepší mikrofony na zpěv z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie mikrofony na zpěv recenze a testy. Značky RODE TRUST MOZOS Boya FIFINE Synco MAONO další... Když to vezmeme v úvahu, jaký mikrofon na zrcadlovku? Stereo VideoMic X. Stereo VideoMic X je prvotřídní stereofonní mikrofon k zrcadlovce, zajišťující broadcast kvalitu.

Tak jak vybrat mikrofon na hudbu?

Obecně je nejlepší, aby frekvenční charakteristika byla co nejvyrovnanější a zachycovala zvuk co nejvěrněji. Některé mikrofony ale mají frekvenční charakteristiku přizpůsobenou přímo nástroji jako například mikrofony určené pro basový buben. Jak vybrat PC mikrofon? Jak vybrat mikrofon?

  1. Pro pohodlné prezentace jsou ideální mikrofony hlavové, které se umisťují přímo na hlavu.
  2. Podobné využití najdou mikrofony klopové, které se umisťují na klopu, tedy na oděv do oblasti hrudníku, obvykle pomocí svorky.
  3. Ruční mikrofony jsou využívané hlavně pro pódiová vystoupení.

Jak vybrat mikrofon na podcast?

Při výběru vybavení pro podcasty můžete zvolit mezi USB mikrofonem, nebo kombinací mikrofonu s externí zvukovou kartou. Pokud hledáte jednoduché řešení a natáčíte pouze jednu osobu, je vhodný USB mikrofon. Ten stačí zapojit do počítače, notebooku, případně mobilního telefonu a můžete začít. Jak vybrat herní mikrofon? Podle čeho vlastně vybírat kvalitní mikrofon k PC? Ve hře bude řada faktorů. V první řadě je třeba rozhodnout se pro vhodný typ (především z hlediska konstrukce a umístění). Zde je třeba vycházet ze způsobu použití a nároků, ale třeba i prostorových možností, které máte k dispozici.

Jaký mikrofon na rap?

Pokud je součástí kapely, může postačit jeden velkomembránový kondenzátorový mikrofon, chceme-li ale s jeho zvukem více pracovat v prostoru, jsou lepší dva, třeba AKG C214, i když klidně lze použít také Rode NT1 nebo MXL V67. Jak správně zpívat na mikrofon? Sólový zpěvák musí mít ústa co nejblíže mikrofonu. Klidně se můžete o mikrofon i jakoby opřít prostorem nad Vaším rtem (prostě tam, kde mají chlapi střed kníru :-) ). Nesnažte se mikrofonem žonglovat nad hlavou a podobně, jak jste to viděli ve videoklipech. Nebudete slyšet - Vy přece nejedete na playback, ale naživo!

Co to je mikrofon?

Mikrofon je zařízení pro přeměnu akustického (zvukového) signálu na signál elektrický. První mikrofon vynalezl tvůrce gramofonu Emile Berliner 4. března 1877.

By Mariel

Jaký USB mikrofon? :: Jak dlouho nepít po tetování?
Užitečné odkazy