Domovská stránka > C > Co Je Augmentovaná Realita?

Co je augmentovaná realita?

Rozšířená nebo také augmentovaná realita (AR) přidává digitální prvky do reálného světa skrz fotoaparát na chytrém telefonu – třeba grafiku, texty, odkazy, videa… Nejsou potřeba žádné speciální nástroje – žádné brýle, žádná helma. Rozšířenou realitu může zažít úplně každý, kdo má chytrý telefon.

Přečtěte si více

Co znamená zkratka AR?

Rozšířená realita (AR) - Slovník pojmů - Vodafone.cz. Co znamená AR? AR (Augmented reality) neboli rozšířená realita je interaktivní zobrazení světa, ve kterém je realita rozšířena o počítačem vytvořené prvky, čímž dochází ke kombinaci reálného a virtuálního světa. Vzniklé prostředí může poskytovat o okolním světě skutečné či smyšlené informace.

Jak vytvořit rozšířenou realitu?

Své vlastní materiály pro rozšířenou realitu můžete snadno připravit na počítači s internetovým připojením prostřednictvím on-line editoru Aurasma Studio, který je dostupný na adrese https://studio.hpreveal.com/landing. Práce s tímto programem je v on-line prostředí, takže není nutná instalace na vlastní počítač. Co je služby Google Play pro RR? Služby Google Play pro RR umožňují zařízení poskytovat funkce rozšířené reality v aplikacích, které byly vytvořeny s ohledem na platformu rozšířené reality od Googlu.

Tak co je zóna ar?

AR Zone je nativní aplikace pro telefony Samsung, která uživatelům umožňuje zažít rozšířenou realitu zcela novým způsobem. Pravidelní uživatelé Samsungu jsou si této aplikace dobře vědomi a už nějakou dobu si její funkce užívají. Pokud jde o to, co je aplikace google play services for ar? Google Play Services for AR is an Android package that unlocks augmented reality (AR) experiences built with an ARCore SDK on certified Android devices. This package was previously known as ARCore. Install the app and unlock new ways to shop, learn, create and experience the world together.

By Lashar

Co místo Spotify? :: Co je to modem a router?
Užitečné odkazy