Domovská stránka > J > Jaký Je Rozdíl Mezi Formulářem A Sestavou?

Jaký je rozdíl mezi formulářem a sestavou?

Rozdíl mezi sestavami a formuláři je hlavně v tom, že sestavy neslouží pro úpravu dat, nelze skrze ně tedy provádět změny, mazání nebo vkládání záznamů. Sestavy naopak umí pár vychytávek, které se využívají pouze při tisknutí.

Přečtěte si více

Podle toho, proč se naučit sql?

Většina firem dnes ukládá svá objemná data do relačních databází, ve kterých s nimi pracuje pomocí jazyka SQL. Jeho předností je především možnost nakládat s daty bezpečně a rychle získat přehledné výstupy. Může se také zeptat, v čem psát sql? SQL

Používají všechny nejrozšířenější databázové systémy jako např.:

  1. PostgreSQL,
  2. MySQL,
  3. Microsoft SQL Server,
  4. Oracle Database,
  5. SQLite,
  6. IBM DB2,
  7. Microsoft Access,
  8. a další.

Jak na SQL Server?

V případě MS SQL Server Express se instalace provádí taky instalačním programem, klientské nástroje MS SQL Server Management Studio Express se instalují samostatným instalačním programem, pro běh MS SQL Server Express je nutno nainstalovat Microsoft NET. Frameworks 2.0 nebo vyšší verze. Co znamená cenová relace? , poměr cen a) mezi různými statky na vnitřním trhu; b) mezi cenami téhož statku na zahraničním a vnitřním trhu, respektive na různých trzích.

Co znamená na FB relace vypršela?

Když vypršela relace na Facebooku, Facebook vás odhlásil. Může se také zeptat, co je binární relace? Binární relace je pojem z matematiky, vyjadřuje vztah (relaci) prvků jedné množiny k prvkům v množině druhé.

Co je primární a cizí klíč?

Cizí klíč (FOREIGN KEY) definuje v prostředí relačních databází vztah mezi dvěma tabulkami, a to tak, že hodnota v určeném sloupci jedné tabulky musí existovat v jiném (primárním) klíči. Tím je definováno integritní omezení, které do položky v tabulce umožní vložit jen povolené hodnoty. Co by mohlo být jako primární klíč u potravin? Typickým příkladem primárního klíče je například katalogové číslo u výrobků, identifikační číslo v seznamu podniků apod. V případě, že záznam neobsahuje žádný přirozený primární klíč, se obvykle za primární klíč vytvoří číslo, které záznamu přidělí automaticky sama databáze.

Podle toho, jak nastavit cizí klíč?

Jednoduše řečeno to znamená, že cizí klíč v jedné tabulce musí odkazovat na existující klíč ve druhé tabulce, popř. musí obsahovat hodnotu NULL . Tabulka, v níž je pravidlo uvedeno, se nazývá podřízená tabulka a tabulka, jejíž jméno je v omezení uvedeno, je nadřízená tabulka.

By Kreda

Co je to modem a router? :: Jak spojit dva ethernetové kabely?
Užitečné odkazy