Domovská stránka > J > Jakou Wifi Do Domu?

Jakou WiFi do domu?

Pokud nevíte, jaký wifi router do rodinného domu, pak vám můžeme jedině doporučit router TP-Link Archer C20 AC750. Tento router vám nabídne novou generaci standardu Wi-Fi 802.11ac, který navíc nabídne zpětnou kompatibilitu se starším ale stále nejpoužívanějším standardem 802.11n.

Přečtěte si více

Jakou WiFi do bytu?

D-Link COVR-1102

Hodí se do velkých bytů či domů, podporuje technologii zabezpečení WPA3 a pochopitelně nechybí frekvence 2,4 a 5 GHZ. D-Link COVR-1102 si jako jediný není možné pronajmout, ale pouze koupit.
Jaký WiFi router do paneláku? Už se trochu opakujeme, ale i v této cenové kategorii je na tom nejlépe TP-Link. Přesněji se jedná o router TP-Link Archer X50, se kterým už nebudete muset řešit koupi dalšího routeru roky. Tento Wi-Fi 6 router toho umí opravdu hodně. Maximální rychlost v pásmu 5 GHz je až 2402 Mb/s, u 2,4 GHz pásma je to 574 Mb/s.

Jak vybrat TP-Link?

TP-Link myslí i na nejnáročnější uživatele, kteří vyžadují maximální dostupné rychlosti i funkce. Agresivní vzhled routeru TP-Link Archer C5400X zdůrazňuje hned 8 antén. Úplnou peckou na závěr je TP-Link Archer AX6000 využívající dvoujádrový procesor, a hlavně nejnovější pásmo 802.11ax s rychlostí až 6 000 Mbp. Jak vybrat Repeater WiFi? Mezi základní parametry, které byste při nákupu Wi-Fi extenderu měli zvážit jsou: frekvence pásma, wifi standard a způsob napájení. Dražší Wi-Fi zesilovače jsou pak vybaveny přídavnými funkcemi (např. WPS tlačítko, LED indikátory apod.)

Může se také zeptat, jaký modem pro o2 internet?

Velmi výkonný nový ADSL/VDSL2 modem podporující linky od O2, T-Mobile i Vodafone s podporou VDSL2 až 100Mbit/s (VDSL2 17a). Obsahuje 4x LAN, 1x WAN, 1xDSL, Wi-Fi ve verzích 802.11a/b/g/n/ac pro frekvence 2,4 a 5 GHz s rychlostí až 1300 Mbit/s. Co to je Wi-Fi router? Router je zařízení, které umožňuje připojit vice počítačů a zařízení v domácnosti k jedné internetové přípojce. Od svého poskytovatele Internetu obvykle dostanete kabelový nebo ADSL modem, který umožňuje připojení pouze jednoho počítače.

Jak zjistit pásmo Wi-Fi?

WiFi Analyzer

V počítači i v mobilu. WiFi Analyzer vám pomůže zjistit, která pásma jsou ve vašem okolí nejvíce zabraná. Většina dnešních routerů si ta volnější umí vybrat sama, často se ale hodí je vybrat ručně a přiřadit nastálo. Aplikace vám poskytne informace o všech sítích v dosahu a doporučí ideální nastavení.
Jak vybrat router Datart? Hned při výběru routeru byste také měli zohlednit, do jak velkého a komplikovaného prostoru ho budete umísťovat. Nejspíš bude nejrozumnější otestovat reálně kvalitu signálu a až poté řešit špatně pokrytá místa, ale pokud víte, že chcete zasíťovat např.

Jak zapojit Netbox?

Registrace nového zařízení probíhá automaticky. Stačí jen správně propojit zařízení s internetovým kabelem a otevřit jakoukoliv stránku ve webovém prohlížeči. Poté proběhne aktivace zařízení. Vše lze také provést v aplikaci Moje konto.

By Longtin

Jaký router na optiku? :: Jakou 65 TV?
Užitečné odkazy