Domovská stránka > J > Jakou Wi-Fi Do Bytu?

Jakou Wi-Fi do bytu?

D-Link COVR-1102

Hodí se do velkých bytů či domů, podporuje technologii zabezpečení WPA3 a pochopitelně nechybí frekvence 2,4 a 5 GHZ. D-Link COVR-1102 si jako jediný není možné pronajmout, ale pouze koupit.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jaký wifi router do paneláku?

Už se trochu opakujeme, ale i v této cenové kategorii je na tom nejlépe TP-Link. Přesněji se jedná o router TP-Link Archer X50, se kterým už nebudete muset řešit koupi dalšího routeru roky. Tento Wi-Fi 6 router toho umí opravdu hodně. Maximální rychlost v pásmu 5 GHz je až 2402 Mb/s, u 2,4 GHz pásma je to 574 Mb/s. Jaký je nejnovější standard Wi-Fi? Nejnovějším standardem je 802.11ad, který přibírá pásmo 60 GHz (první zařízení byla na trhu v roce 2016). V říjnu roku 2018 zavedla Wi-Fi Alliance pro lepší orientaci nová označení pro jednotlivé verze standardů IEEE 802.11 ve stylu Wi-Fi x (kde x označuje konkrétní verzi standardu).

Jak vybrat Repeater WiFi?

Mezi základní parametry, které byste při nákupu Wi-Fi extenderu měli zvážit jsou: frekvence pásma, wifi standard a způsob napájení. Dražší Wi-Fi zesilovače jsou pak vybaveny přídavnými funkcemi (např. WPS tlačítko, LED indikátory apod.) Jak vybrat TP-Link? TP-Link myslí i na nejnáročnější uživatele, kteří vyžadují maximální dostupné rychlosti i funkce. Agresivní vzhled routeru TP-Link Archer C5400X zdůrazňuje hned 8 antén. Úplnou peckou na závěr je TP-Link Archer AX6000 využívající dvoujádrový procesor, a hlavně nejnovější pásmo 802.11ax s rychlostí až 6 000 Mbp.

Jak vybrat router Datart?

Hned při výběru routeru byste také měli zohlednit, do jak velkého a komplikovaného prostoru ho budete umísťovat. Nejspíš bude nejrozumnější otestovat reálně kvalitu signálu a až poté řešit špatně pokrytá místa, ale pokud víte, že chcete zasíťovat např. Jak zapojit Netbox? Registrace nového zařízení probíhá automaticky. Stačí jen správně propojit zařízení s internetovým kabelem a otevřit jakoukoliv stránku ve webovém prohlížeči. Poté proběhne aktivace zařízení. Vše lze také provést v aplikaci Moje konto.

Jaký WiFi modem?

PořadíNázevOrientační cena
1.ZTE H267A4 100 Kč
2.O2 Smart Box 2 1931785 900 Kč
3.HUAWEI B2368-A015 600 Kč
4.ZTE H168N2 800 Kč
Jaký router pro VDSL? V případě modemu pro VDSL musí modem podporovat rychlosti, které umožňuje váš tarif pro připojení k internetu. Pro nejrychlejší VDSL s rychlostí až 250 Mbit/s musí modem podporovat VDSL profil 35b (ITU G. 993.2). Podívejte se na podrobné informace k nastavení vlastního modemu.

Jaký WiFi 6 router?

Asus RT-AX55

Zpracování routerů od společnosti ASUS je vždy perfektní. Navíc jejich nastavení uvnitř routeru je přehledné a česky. Router je možné ovládat i přes mobilní aplikaci. Asus má také u routerů skvěle propracovanou možnost připojení dalších routerů pro rozšíření wifi signálu pomocí MESH systému.

By Seibold Baerlocher

Jaký router pro optický kabel? :: Jak si vytvořit fakturu v Excelu?
Užitečné odkazy