Domovská stránka > J > Jaké 2 Techniky Se Používají U Antivirových Programů?

Jaké 2 techniky se používají u antivirových programů?

K zajištění této úlohy se používají dvě odlišné techniky:

  • prohlížení souborů na lokálním disku a ram, které má za cíl nalézt sekvenci odpovídající definici některého počítačového viru v databázi.
  • detekcí podezřelé aktivity nějakého počítačového programu, který může značit infekci.

Přečtěte si více

Co si dát AVG nebo Avast?

AVG a Avast nabízejí podobnou úroveň anti-malwarového zabezpečení, spolu s několika doplňky v jejich prémiových balíčcích. Pokud se zajímáte pouze o základní ochranu, AVG není jen levnější, ale získalo také o něco lepší uživatelské recenze. Co je to Ransomware? Ransomware je malware, který vám zašifruje soubory nebo vám znemožní používat počítač, dokud nezaplatíte výkupné. Pokud je počítač připojený k síti, ransomware se taky může rozšířit do dalších počítačů a úložišť v síti.

Podle toho, jak se živí viry?

živým

Viry
(nekategorizováno)Viry (Vira syn. Virae)
skupiny
Také, co je to avast? Avast Antivirus je antimalware program, který od roku 1988 vyvíjí Avast Software s.r.o. sídlící v Praze, České republice. Je dostupný ve 45 jazycích.

Co je Totál av?

O Total AV VS Avast

TotalAV je plně vybavená antivirová softwarová sada s mnoha funkcemi, která je navržena tak, aby aktivně skenovala malware a zabránila stahování veškerého příchozího malwaru do počítače. Je kompatibilní s Windows, iOS a Andriod.
Jak funguje Windows Defender? Bezpečnostní centrum Windows Defender poskytuje základní ochranu před viry, trojskými koni, ransomware a dalšími formami škodlivého softwaru. Je standardně nainstalován v systému Windows, takže i když nechcete instalovat řešení od jiných výrobců, bude mít Váš systém alespoň nějakou úroveň ochrany před těmito hrozbami.

Jak zjistit jestli mám vir v mobilu?

Pokud máte pocit, že celý telefon funguje výrazně pomaleji, rychleji se zahřívá, zamrzá nebo se samovolně restartuje, může to znamenat právě virus v mobilu. Velmi často mohou selhávat aplikace, obzvláště ty určené k surfování. Aplikace se mohou samy vypínat, být extrémně pomalé nebo zobrazovat reklamy. Pokud jde o to, jak si vyčistit mobil? S postupem času se začne usazovat špína po okrajích tlačítek, které pak mohou hůře reagovat na dotyk. Dopřejte proto pravidelnou očistu i jim – stačí jen vypnout telefon a tlačítko důkladně vyčistit kouskem vaty nebo tyčinkou na čištění uší namočenou ve vodě či isopropylalkoholu, který rozpustí veškeré nečistoty.

Jak se zbavit virů v telefonu?

Ve většině případů si vystačíte s bezplatnou aplikací od seriózního antivirového vývojáře. Například Avast Mobile Security pro Android vás ochrání před viry, malwarem a spywarem. Také testuje aplikace na přítomnost trojských koní a jiných infekcí.

By Reger Sabatino

Jaký je poměr stran? :: Jak snizit jitter?
Užitečné odkazy