Domovská stránka > J > Jak Nahradit Chrom?

Jak nahradit chrom?

Kromě “běžné” verze Firefoxu mohou uživatelé sáhnout rovněž po verzi Firefox Focus, která zase cílí na jednoduchost a hlavně bezpečí. Může posloužit jako aplikace, kterou lze nahradit Google Chrome, nebo i jako doplňkový prohlížeč pro bezpečnější surfování. Obě aplikace jsou k dispozici zdarma na Google Play.

Přečtěte si více

Také, jak zapnout drm v chromu?

Volba nastavení ochrany soukromí

  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klikněte na Ochrana soukromí a zabezpečení.
  4. Vyberte, která nastavení chcete vypnout. Pokud chcete nastavit, jak má Chrome zacházet s obsahem a oprávněními na konkrétním webu, klikněte na Nastavení webu.
Jaký prohlížeč pro Windows Vista? Internet Explorer 9 pro Win Vista 32bit CZ TIP ZDARMA.

Jaký prohlížeč používáte?

Microsoft Edge je vynikající prohlížeč pro Windows

Po porovnání Chrome vs. Edge můžeme s jistotou říci, že Edge je lepším prohlížečem, a dost možná tím nejlepším pro Windows 10 v tomto roce.
Můžete se také zeptat, co to je seznam? Seznam.cz je český internetový portál a vyhledávač. Byl založen roku 1996 Ivem Lukačovičem a posléze se stal jedním z prvních českých internetových katalogů a vyhledávačů v České republice.

Podle toho, jaký prohlížeč pro windows 7?

Operační systém Windows 7 naštěstí ještě stále podporuje řada hlavních výrobců internetových prohlížečů. Velmi oblíbený je internetový prohlížeč Chrome od firmy Google, nicméně v porovnáních internetových prohlížečů jej překonala Opera. Skvělou volbou je i Firefox. Co je to Brave? Brave je prohlížeč zaměřený na ochranu soukromí, výchozí nastavení je automatické blokování online reklamy a sledovačů webových stránek. Je dostupný pro řadu operační systémů, např. Microsoft Windows, macOS, Linux, Android či iOS.

Jaký prohlížeč podporuje Facebook?

Lepších možností využití dosáhnete tak, že si z jednoho z uvedených webů stáhnete nejnovější verzi svého oblíbeného prohlížeče:

  • Internet Explorer.
  • Mozilla Firefox.
  • Google Chrome.
Tak jak sledovat aktivitu na internetu? Přejděte do podčásti Internet. Klikněte na tlačítko Nastavení. Pomocí přepínače Monitorování aktivity na webu zapněte nebo vypněte sledování.

Podle toho, co je lepší chrome nebo firefox?

Zatímco Chrome vyhrává na poli doplňků a rozšíření, Firefox má dobře vybranou sadu vestavěných funkcí, jako je neskutečně šikovný nástroj ke snímání stránek či funkce čtecího režimu, která ze stránky odstraní vše kromě textu článku, který čtete.

By Ethe Stavsvick

Kolik jazyků umí polyglot? :: Jaký je nejbezpečnější prohlížeč?
Užitečné odkazy