Domovská stránka > C > Co Je Kód Omezeni Iphone?

Co je kód omezeni iPhone?

Přístupový kód omezení na iPhone nebo iPad nabízí dobrý způsob, jak ostatním zabránit v používání některých určitých aplikací a funkcí vašeho zařízení iOS. Po nastavení hesla pro omezení musíte pro odemčení zadat správný PIN pro omezení (Osobní identifikační číslo).

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak vypnout omezení na iphone?

Přejděte do Nastavení a klepněte na Čas u obrazovky. Klepněte na Omezení obsahu a soukromí. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód. V části Povolit změny vyberte funkce nebo nastavení, pro které chcete povolit změny, a zvolte Povolit nebo Zakázat. Co je kód iPhonu? Na zařízeních bez Touch ID přejděte do Nastavení > Kódový zámek. Klepněte na Zapnout kódový zámek. Zadejte šesticiferný kód. Případně můžete klepnout na Volby kódu a přepnout na čtyřciferný kód, vlastní numerický kód nebo vlastní alfanumerický kód.

Jak odblokovat iPhone kdyz nevím Heslo?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu. Podle toho, jak nastavit diteti iphone? Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na své jméno.
  3. Klepněte na Rodinné sdílení a potom na Přidat člena.
  4. Klepněte na Vytvořit dětský účet a potom na Pokračovat.
  5. Dokončete nastavení účtu podle pokynů na obrazovce. Jako Apple ID můžete použít e-mailovou adresu dítěte.

Jak se dostat do uzamčeného iPhonu?

Jak se dostat do zamčeného iPhone bez ztráty dat

Nechte si do počítače nainstalovat iOS System Recovery a připojte uzamčený iPhone k počítači pomocí kabelu Lightning. Spusťte program a klikněte na „Další nástroje“> „Obnovení systému iOS“; objeví vaše zařízení.
Jak Odhlasit dite z iPhone? Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na své jméno a na Rodinné sdílení.
  3. Klepněte na jméno člena rodiny, kterého chcete odstranit.
  4. Klepněte na Odstranit [jméno člena rodiny] z rodiny.

Jak obejít Čas u obrazovky?

Přejděte do Nastavení > Čas u obrazovky. Klepněte na Změnit kód Času u obrazovky a potom ještě jednou na Změnit kód Času u obrazovky. Klepněte na Zapomněli jste kód? Zadejte Apple ID a heslo,* které jste použili k nastavení kódu Času u obrazovky. Jak dát iPhone do továrního nastavení bez hesla? V libovolném prohlížeči přejděte na web Apple ID, kde můžete najít a kliknout na možnost Zapomněli jste Apple ID nebo heslo. Zadejte své Apple ID a odpovězte na bezpečnostní otázky. Poté můžete změnit Apple ID pro reset iPhone podle vašich požadavků.

Jak zmenit kód k iPhonu?

Návod – Jak změnit přístupový kód na iPhonu nebo iPadu

  1. Na vašem iPhonu nebo iPadu otevřete Nastavení.
  2. Posuňte prstem dolů a klepněte na Touch ID a kódový zámek (nebo Face ID a kódový zámek).
  3. Zadejte svůj aktuální přístupový kód.
  4. Přejeďte prstem dolů, klepněte na položku Změnit kód.

By Dougall Minnema

Jak daleko dosáhne Wi-Fi? :: Jak se kóduje text?
Užitečné odkazy